BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Párásító #000 – PILOT

Többedmagammal eldöntöttük, hogy útjára indítunk egy podcast sorozatot. Ez a sorozat egyelőre teszt jelleggel, de elindul. Érintünk minden, általunk fontosnak vélt témát, a napi aktualitástól kezdve a számunkra érdekesnek vélt eszközökön át a hazai történésekig.

Alkalmanként 50-60 percnyi anyag. Ez pont kitölti azt az időt, amit az ember munkába menet, munkából jövet közlekedéssel tölt nap, mint nap. Azért választottuk ezt a formát, mert nagyon egyszerű a használata, illetve frissítése is.

Ha valaki iOS készülékkel rendelkezik, egyszerűen keresse ki a csatornát az iTunes Store-ban, és egy kattintás után már fel is iratkozott a csatornára, és automatikusan letölti a rendszer neki az épp aktuálisan legfrissebb podcastot.

A legegyszerűbb természetesen a böngésző ablakban a “Play” ikonra kattintva. Akinek épp nincs iOS eszköze, az meghallgathatja itt az oldalon, vagy letöltheti mp3 formátumban a bejegyzés alján, és akár pendrive-on is magával viheti, vagy rámásolhatja kedvenc zenelejátszójára, és hallgathatja az autóban, vagy akár Androidos eszközén.

Ennél sokkal kényelmesebb viszont iPoddal, vagy iPhone-nal: látogassuk meg a Párásító iTunes lapját, iratkozzunk fel egyszerűen a “Subscribe” gombbal. Szintén iTunesben a bal oldali “Podcasts” rész alatt menedzselhetjük a rendelkezésünkre álló részeket, illetve a “Devices” alatt a telefont, vagy iPodot kiválasztva az eszköz menüjében levő “Podcasts” fülön állíthatjuk be, hogyan kerüljenek át a telefonra az epizódok. Beállíthatjuk például, hogy az iTunes mindig tegye fel a legfrissebb három epizódot.

podcast

iTunesban a podcastre keresve ( a linken ) tudsz feliratkozni, Androidon az alábbi alkalmazással ( IPP podcast )tudsz rákeresni a csatornára.

appstore
google_play
Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

  • Bernárius Róbert
  • Ficsor Zoltán
  • Pifkó Krisztián
Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #446 – 2024 legjobb készülékei

Egyikünk demonstrációra ment, másikunk játszott az új nyomtatójával. Célkeresztben rovatunk a Chemnovatic céggel ismertet meg, a kikötői kocsmában pedig kitárgyaljuk az idei év slágereit e-cigaretta készülékek vonatkozásában.

3 hozzászólás

  1. Sziasztok!

    Nagyon jó a vonal, személy szerint én nagy podcast fogyasztó vagyok.

    Androidra a BeyondPod alkalmazással megtalálható a Podcast nagyon régóta használom.

    Témát nem írok, mert biztos sok minden van így az elején amiről beszélnétek, majd talán az 50. adás után.

    Azt lehet tudni, hogy milyen gyakorisággal ültök össze?

    • Köszi az ötletet. Sokan az IPP appot ajánlották, de ezt is beteszem fentre.
      Témaötletet nyugodtan írj, hátha mégis van olyan, ami felett mi elsiklanánk! 😉

      A gyakoriság még nem csapódott le bennünk. Mindannyian mást tartunk reálisnak. 😀 A témák sokasága dönti el, hogy heti, kétheti, vagy havi lesz. Ha egyáltalán bejön az embereknek.

  2. Az hogy milyen időközönként jelentkeztek, csak rajtatok múlik, hogy erre mennyi időt szántok. Én elviselném hetente. Szerintem az alapokat nem lehet elégszer ismételni, mert sajnos vannak olvasni nem szerető emberek, de ami fontosabb hogy lehet van látásában korlátozott ember, akinek vagy akiknek könnyebb lenne eljuttatni ezeket az információkat. Hívhattok magatokon kívül más fórumozót is vendégként.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?