BREAKING NEWS
ios app

Nyereményjáték – vape42

A héten felkerült az oldalra sok-sok új kazán, mod. Legtöbbjüket a vape42.hu webáruház adta tesztelésre. A videók elkészültekor jelezte Oszi, hogy nem tart igényt a kazánokra, felajánlja egy nyereményjáték díjaiként.

Melyek ezek a készülékek?

Csinos kis csapat! Van benne dripkazán, tankkazán, single, duál, tricoil verzióra képes készülék. 1, 2, illetve 3 pálcásak lennének a céllövöldében. 😀

A tegnap meghirdetett Delta nyereményjátéktól különállóan fogom megejteni ennek a sorsolását, augusztus 9-én. Technikailag egy időben tartom majd, de két külön blokkban.

Aki tehát ezen a játékon is szeretne indulni, a Facebook-on kirakott bejegyzést kell csak like-olnia, és kommentben megírni, milyen készülékkel hajtaná meg a nyereményét!

Nehogy jöjjenek az elkeseredett kommentek, hogy “de ez használt”! Amit a képen láttok, minden egyes darabot egyenként csomagolva, újonnan küldött meg Oszi, és jómagam használtam csak és kizárólag, a teszt erejéig, azaz körülbelül 2-3 hétig.

FIGYELEM! A postaköltség minden esetben a nyertest terheli! Amennyiben sima csomagként szeretné mihamarabb kézhez kapni, úgy 1010 Ft a futárköltség belföldre, így másnapra már nála lehet a nyereménye. Sima levélként feladva ez 600 Ft, mely összeg számlára érkezése után azonnal postázom a nyereményét! Amennyiben a nyertes nem jelentkezik, nyereményét egy későbbi sorsoláson fogom újra kisorsolni.

Játékra fel!

Ez is érdekelhet

Gearbest nyereményjáték!

Elindítjuk a Gearbest-el közösen a következő nyereményjátékot: MINDEN felhasználó, aki az Augusztus 29. – Szeptember …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?