Adások

Podcast #033 – Krisztusi korba léptünk

A 33. adással Krisztusi korba léptünk. Ennek örömére adásnapot váltunk, és merengünk azon, miért nem úgy van semmi, ahogy mi azt elképzeljük.

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Közvéleménykutatás:

Közvéleménykutatás
A podcast a jövő héttől nem a megszokott csütörtök esti időben lesz publikálva, hanem péntek este!

Olvasói kérdések

Czigler Ferenc

Külföldi rendelés eu-n belül és kívül, mit lehet honnan és mit nem, ft nem szállít akkut, stb. Krisztán még hozzátehetné, hogy az új EU-s szabályozással ez hogyan változik meg.

Tatár Tamás

A hűvösödő időjárás és a szabadban gőzölés, valamint a téli előkészületek téma érdekelne. Ki hogyan készíti fel a készséget, mit változtat ha változtat, és hol hordja, hogy óvja?

Gawron

Levesek tárolása,hűtő nem hűtő,mikrózás,érlelés,ízvesztés,színváltozás stb…

Rácz Béla

Jó lenne megértetni a sok okos és segítőkész vaper-el hogy a nikotinnal kapcsolatos tanácsaikat kérdéseiket és beszerzési forrásaikat ne nyilvánosan különböző FB csoportokban tárgyalják ki. A z FB csoportok adminjai pedig lépjenek fel keményebben és ha kell töröljék ezeket a témákat.

 

 

Kultúra rovat

Így is lehet közlekedni. 🙂

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

Ez is érdekelhet

podcast

Podcast #165 – A dupla nagypapi

Fifika nagyapa lett, kétszer is, Mujó kicsit megfáradt, de az adás közepére felébredt. Az e-cigaretta …

Vélemény, hozzászólás?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

E-mail értesítést küldünk, ha a tudásbázis megválaszolásra/frissítésre került!

+ = Ember vagy, vagy spambot?

Kövess!

Bezárás feliratkozás nélkül

Köszönjük!