BREAKING NEWS

Podcast #037 – A felhők nyomában

Podcast történelmet írunk, első kitelepülésünkön vagyunk túl. Az offline adás kicsit megnehezítette a dolgunk, de most is szót ejtettünk sok érdekes témáról, és meglestük az első hazai cloudchasing bajnokságot, melynek szervezéséhez ezúton is gratulálunk!

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Közvéleménykutatás:

Közvéleménykutatás

 

Olvasói kérdések

Panta Zsolt

milyen málnát szívsz? hogy kevered, ha kevered? Szívesen kipróbálnám!

a saját kezűleg gyártott modokhoz mit tudnátok tanácsolni?

Laczkó Attila

Kövezzetek meg, de kicsit helyre rakhatnátok a kezdőket, olyan kérdéseket válaszoltok meg, amik számtalanszor elhangzottak podcast alatt, számtalanszor ki lett tárgyalva a fórumon, számtalanszor ki lett beszélve facebook csoportokban, személy szerint engem eléggé lefárasztanak ezek a témák. 

Ne legyen már senki ennyire lusta, hogy használja a google-t. Akik meg ide tesznek fel kérdéseket, csak végig kellene hallgatni az adásokat, akár unalmukban, utazás alatt, vagy munka közben és választ kaphatnának a kérdéseikre. Le lehet tölteni az adásokat, mert még nincs internet adó!

Szekeres Zsolt

Szerintetek mennyire érdemes használni a gyógyszertári pg-t vg-t ?

Sántha Attila

Kifejezetten készülhetne egy lista bel ill. külhoni beszerzési forrásokról levesgyúráshoz. Személyes tapasztalatok ezzel kapcsolatosan, pro-kontra érvek. Itt nem az általános dolgokra gondolok hanem a saját élmények fölelevenítését szorgalmazom elsődlegesen.

Boór András

Engem nagyon érdekelne, amiről sokszor lehet olvasni félszavakat, félmondatokat, hogy a telekrés “kidolgozza” magát.. Feltételezem (az eddig megszerzett fél-információk alapján), hogy ezalatt kb azt értjük, hogy elér egy bizonyos hőmérsékletet. Bleki is többször említette videókban, fórumon, hogy “X ellenállás mellett, Y vastagságú huzalt használva, Z Watton üzemeltetve szépen ki tudja majd dolgozni magát a tekerés..” 
Erről tudnátok esetleg szót ejteni, hogy hogy is működik ez, illetve, honnan tudhatom, hogy az általam készített tekerés egy adott teljesítményen eléri-e ezt az állapotot vagy sem?

Drabant Zsolt

Volt már szó az értelmesebb akksitöltőkről és/vagy akkuk karbantartásáról? (Vagy ez is noob kérdéskör? Guglizzak?)

Garamvölgyi Dénes

A múltkori nyelvtannácishoz hasonló dolog: Ti hogy álltok ahhoz, hogy az emberek egy jelentős része lusta odaírni a hirdetésébe, hogy klón termékről van-e szó?

Kocsis Tamás

Akkucella borítása, ha sérül esetleg teljesen leválik akkor mi a teendő. Több embernél is láttal a sima szigetelőszallagot az akkucellán. + mi van akkor, ha a tetején a kis kör szigetelő kiesik/elszakad, azzal mi a teendő?

Czigler Ferenc

Mi van/mi lesz az EFVI-vel? Mikor jár le a gyűjtési határidő?

Kultúra rovat

nyomkodd az R betűt 😉

https://www.youtube.com/user/HondaVideo

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #284 – Szorul a hurok

Kormányrendeletben bukkan fel az e-liquidek ízesítésének megszüntetése, az pedig az álmoskönyv szerint sem sok jóval kecsegtet. Szeretnénk azt hinni, hogy ez valami félreértés, pár nap múlva kiderül...

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?

Elmúltál 18 éves?