E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje. Legutóbbi hasonló kérdőívünket több, mint ezren töltöttétek ki, de az azóta eltelt 4 évben sok minden változott. Most arra szeretnénk kérni, hogy szánj rá 5 percet a frissített-bővített kérdőív kitöltésére, ha pedig ezzel végeztél, oszd meg az általad használt közösségimédia-platformokon, hogy minél több emberhez jusson el, minél több felhasználó el tudja mondani a használati szokásait!

FONTOS

A kérdőívet anonim módon is ki lehet tölteni, de az esetleges későbbi módosításaidhoz (véletlen rosszat kattintottál például) szükséges, hogy gmailes címmel belépve töltsd ki.

Egyúttal a jövőre készülve a Villanypára Egyesület részére hírlevél adatbázist is szeretnénk felépíteni, így ha feliratkozol a hírlevélre is, akkor heti/havi frissítéseket is kaphatsz a későbbiekben a fontos változásokról/szabályozásokról az egyesület részéről! Itt lehetséges opcióként egy név megadása, hogy meg tudjanak a későbbi leveleikben szólítani, de ez nem kötelező.

Ha a kérdőívet az eredeti helyén szeretnéd kitölteni, nyisd meg külön ablakban!

Kérdéseiteket várjuk kommentben!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

EU petíció kisokos

A bejegyzésben található videóban összeszedtük az aláírás lépéseit pontról pontra, így az is neki tud vágni, aki bizonytalan volt idáig.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?