Csodálatos húsok sütési élményeivel kezdünk, majd átevezünk a kínai szabályozásra. A félretoxikologizáláson már meg sem lepődünk, és a “rajongói” kommentek sem emelik meg a pulzusunkat.
Értékeld a podcastet iTunes-ban!Jó szórakozást!
Adásmenet (megkattintható):
Grillélmények
Kína a spájzon is túl van
Félretoxikologizálás
Mi az illegális?
Eladó kulákság:
Transcript
hamarosan…
Párásító a PatreononE heti adásunk kiemelt támogatói, köszönjük!
Hencz Imre
Hayas
Farkas Zoltán
Fricska Sándor
Dvarw
Bódizs Péter
Ladancsik Gábor
Simon Zsolt
A letöltési lehetőség módja megváltozott! Direkt letöltésre továbbra is van lehetőség, de a lejátszó jobb alsó sarkában található a funkció. Használjátok bátran!
Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Bernárius RóbertFicsor Zoltán
A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható. Ha szeretnél a témához hozzászólni, itt van rá lehetőséged! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.