BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Innokin itaste134

Ebben a videóban az innokin itaste134-el ismerkedünk meg közelebbről, melyet az ecigimester.hu webáruháztól kaptam tesztelésre.

Mivel is lehetne kezdeni mással, mint a méretével, és hogy mihez hasonlít. Első körben fénykard is lehetne, de leginkább a gatling géppuskára hasonlít. Ha elkezdünk kutakodni a neten, vagy az emlékeinkben, rájöhetünk mit jelent a 134-es szám a fantázianevében. Az előbb említett géppuska modern kori változata, az M134-es, amire hasonlít ( zárójelben jegyezzük meg a tűzgyorsaságát, ami 2000-6000 lőszerig terjed percenként, azaz másodpercenként 30-100 lőszert indít a célja felé ).

Na de ez erősen off tartalom 🙂

Formára tehát a géppuskára hasonlít. Mondjuk súlyra is, méretre is! 😀 Sokféle képp meg lehet közelíteni azt, miért kell/nem kell valakinek egy ilyen.

 • Kell, mert olyan leszek, mint egy jedi lovag.
 • Kell, mert olyan leszek, mintha egy géppuskát tartanék a kezemben.
 • Kell, mert érzem, hogy van valami a tenyeremben.

Az biztos, hogy nem a nyakbaakasztós, zsebben hordós kategóriájú modok egyike 😀

Mindkét színben impozánsan néz ki (  jelenleg a sima steel verzió van nálam, de létezik belőle fekete is ).

Más készülékekkel összehasonlítva kicsit olyan, mintha egy szumós, meg egy atléta állna egymás mellett 😀 Jól látszik, hogy kb más modok belső átmérőjével megegyező, a többi díszítőelem az, ami jelentősen megnöveli a méreteit.

MÉRLEG

Ez még párizsiból is sok, 2 evésre biztos elég. 😀

Lássuk mit tartalmaz a készlet!

Szép natúr barna kartondobozban érkezik, és mint a cirkuszban: a dobozban mi van? Egy csini bőrönd, amire mérete alapján simán pótdíjat is fizettetnének velünk a Wizz járatain. 😀

Nem kicsi, cserébe nagy. Csinos kis darab. Nézzük mi van benne.

 • Leírás több nyelven
 • Maga az eszköz
 • Egy iclear30-as tank

Közelebbről megvizsgálva a készüléket: a felső gyűrű nagyon hasonlít az SVD-re, ez elsőre is látszik. Ez letekerhető, és rendelkezik két légfurattal is. Ha ezt lecsavarjuk akkor láthatjuk, hogy a szabvány 510-es csatlakozás mellet EGO menetes eszközöket is rá tudunk tekerni.

Amire figyelni kell: előfordulhat, hogy letekeréskor az ego csatlakozó marad a helyén mozdulatlanul, a tank pedig lejön, és mindent elönt likviddel. Ezért érdemes előbb a gyűrűt letekerni, majd az alsó résznél fogva letekerni az eszközt.

Lentebb láthatjuk az innokin logót. ez alatt az elsütőgomb, 4 sötét kis ablakkal. Kikapcsolt állapotból 3szori lenyomással tudjuk életre kelteni a készüléket, ekkor láthatjuk, hogy felvillan gyors egymásutánban a piros, narancs, majd a zöld led. A későbbiekben ez szolgál információval az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

A visszajelzések a következőek:

 • A zöld teljes töltöttséget mutat
 • a sárga merülést
 • a piros pedig teljes merülést jelez

Lejjebb haladva láthatjuk az állítógyűrűt. Masszív, mint az egész eszköz maga. Az értékek bemarással kerültek rá, nem lézergravírozva. A gyűrű használata hasonlít az eVic-re, annyi különbséggel, hogy ezt körbe tudjuk tekerni, mindenféle rugóerő ellenállás nélkül. Az értékekre lépve finom kattanás jelzi, hogy jó helyen járunk. Az értékek 6.5-12.5-ig vannak feltüntetve. 7-12-ig, 1-es lépésekkel. Ebből gondolom kiderült, hogy ez egy VariWatt készülék, azaz a teljesítményt állíthatjuk. Megpróbálhatjuk 2 érték közé tekerni, de ilyenkor nem működik, és a piros led is felvillan, visszajelezvén, hogy nem úgy használjuk, ahogy az elvárható volna.

Menjünk tovább lefelé a készüléken. Láthatjuk a gépágyúra hajazó kis csöveket, a tűzgombbal egy vonalban pedig az itaste134 feliratot.

Legalul a talp nekem kicsit olyan hatást kelt, mintha talpkapcsolós lenne a készülék, de ez megtévesztő. A színe elüt a test többi részétől, nem tudom eldönteni, hogy krómozva van, vagy fel van polírozva a rozsdamentes acél.

Alul 6 darab gázelvezető furatot láthatunk, a biztonság érdekében. A zárókupak letekerésekor feltűnt, hogy milyen rövid a menetes rész. 2 egész menet, ami nem sok…

A középső negatív érintkező elég masszív darab, és ahogy láthatjuk kívül nincs rugó, viszont az érintkezőt benyomva rájöhetünk hová dugták.

Helyezzünk bele egy akksit. És itt hangsúlyozva, az EGY darabot. 1db 18650-es akksival működik. NE próbáljunk belerakni 2db 18350-es akkumulátort, mert az eszköz elektronikájának épségét kockáztatjuk vele!

Az összkép azt a benyomást kelti, hogy ez egy minőségi készülék, gondos megmunkálással készítve. Sehol egy sorja, a gyűrű finom kattanással forog ( ha agyatlanul elkezdem körbe-körbe forgatni, és becsukom a szemem, pont olyan, mint a vulcan gépágyú ahogy felpörög. Tényleg cool! ), nem nyikorognak a menetes csatlakozások.

PRO

 • a kidolgozása nagyon tetszetős
 • az állítógyűrű nagyon finoman jár
 • Könnyű a  csatlakozó tisztítása, a letekerhető gyűrűnek köszönhetően
 • 1 ohm alatt is használható
 • minőségi anyaghasználat

KONTRA

 • az 1W lépésenkénti állítás néhol már sok lehet
 • nincs semmiféle megvilágítás az állítótárcsán így sötétben világíthatjuk a telefonnal, ha épp állítanánk
 • legnagyobb hátránya az ára, ami a videó elkészítésekor 34.500.- Forint.

A tesztpéldányt köszönöm az ecigimester.hu webáruháznak!

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

TETSZETT

Azoknak, akik feltűnő készülékre vágynak.

User Rating: 4.33 ( 5 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

SXK Nebula Zero mini

Mindig megörülök, amikor zsebbarát modot tesztelhetek. Ilyen volt az IPV D2 is, most pedig a …

Egy megjegyzés

 1. Idáig azt gondoltam, a Volcano a legrobosztusabb készülék! Ez brutálisabb!
  Amúgy nagyon impozáns, rákerestem a gyártó és a hazai forgalmazó honlapján. Méretre vonatkozó adatokat sajnos nem találtam, de a kinézete önmagáért beszél! Sajnos azonban a látvány nem minden. Kár, hogy csak variwatt, és az is ekkora lépésenként változtatható! Az ár is eltúlzott véleményem szerint. Igaz, minden újdonság esetén így van ez!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?