BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


ZEN ZNA

Ehhez a bejegyzéshez valami zen muzsika illene a legjobban, hogy átadja azt a tökéletes lelki békét, amit ez a mod sugároz. 🙂 Zsolt barátom nem bírt magával, és ebayen elkezdett licitálni erre a készülékre, ami most hozzám került. Ebből adódik, hogy sikeresen megnyerte a licitet (azt, hogy ennyi pénzért megérte-e, ne firtassuk. 😉 ).

Ami hozzám eljutott:

  • készülék
  • doboz

Nem sok mi? 😀 Viszont nagyon mutatós kis készülék!

Azt, hogy mennyire kelendő, jól jellemzi, hogy Zsolt is csak licitálni tudott rá, és nem boltban megvenni. És így is viszik, mint a cukrot. Ezt mondjuk nem is csodálom, nagyon egyben van a történet!

Amivel ez a készülék többet tud, mint más DNA-val szerelt elektronikájú társai:

  • prémium kidolgozás az Art Deco stílusirányzat jegyében
  • DNA30 elektronika, saját üdvözlőszöveggel
  • egyszerűen, csőcserével megoldható az eltérő méretkódú akkumulátorok használata.

Amivel exkluzívabb, mint a piacon levő társai, az rögtön a bekapcsoláskor látszik: nem a gyári EVOLV DNA feliratot kapjuk a kijelzőn, hanem ZEN ZNA-t, illetve alatta a sorozatszámot. Igen, a sorozatszámot. Azt, ami egyébként a doboz hátulján lávő Not made in China! felirat alatt is, illetve az elektronika takarófedelén is szerepel.

A megmunkálásra nem lehet panasz. A menetek tökéletesen vannak kidolgozva. Sehol sorja, sehol egy elnyalt menet. A majom a csövön pedig pontosan a cső közepén található, nem ám csak úgy összevissza ráhajítva. Nice! Engem egyedül az élek, és a hegyek zavartak. A teljesítményállító gomboknak is olyan precíz éle volt, hogy kenyeret tudtam volna vágni velük.

Mindez persze megszokás kérdése. 18650-es csővel roppant jól ül az ember kezében, így már jobb volt számomra, mint a gyárival. A gyári csőbe amúgy is csak 18490-18500-as akksi fér, azt 22-24W-on kb 10 perc alatt nyakon csaptam, és esett rögtön 70-75%-ra az akku visszajelző.

Aki 20W felett hajtja, mindenképp ajánlott jó minőségű, 30-35A -es akksik beszerzése.

Az 510 csatlakozó sajnos nem állítható. Ígért hozzá a gyártó egy apró kiegészítésként megvásárolható elemet, mellyel ez a probléma orvosolható, április 11-re ígérték a megjelenést.

Menüje nincs, használata borzasztó egyszerű. Amit tud, az a zsebzár, a kijelző kikapcsolása,kijelző irányultság beállítása, illetve a DNA30 elektronika óta a teljesítmény lock.

PRO

  • prémium kidolgozás
  • egyszerű, könnyen megtanulható működtetés
KONTRA

  • a hozzá kapott gyári cső mérete, és az ahhoz passzoló akku kis üzemidőt eredményez
  • 510 csatlakozó nem állítható
  • élek, sarkok számomra kényelmetlenek
A tesztpéldányt köszönöm Zsoltnak!

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

ÉRDEKES

Tetszett, de vannak hibái.

User Rating: 4.13 ( 2 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pioneer4You IPV4S 120W TC Box mod

Ismét egy hőmérséklet szabályzással ellátott dupla akkus mod készülék kerül ma terítékre a gearbest.com webshopjából, …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?