Párásító #012 – felvonulók kérték

Tizenkettedik adás, csupa olyan témával, melyet a felvonulók kértek. Az Oláh család beköszönője után a kezdőket bevezetjük a wanker bunkerbe, mit ne keverjünk, és hogyan ne keverjünk. Levezetésként kis súlyzózás egy 26650-es moddal.

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Balanek Dániel
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #405 – Egészségügyi parazita-fanatikusok

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus …

Egy megjegyzés

  1. Amerikai petíció: FDA tervezett szabályozás megjelenésének másnapján született petíciótól az amerikai e-cigarettásokat támogató szervezet, a CASAA, azonnal elhatárolódott, elkövetőjét FB oldaláról végül ki is zárta. Tehát ez nem tekinthető egy mindenki által elfogadott, alaposan átgondolt, szervezetek által támogatott kezdeményezésnek.

    Ami meg a magyar aláírásgyűjtést illeti a most és korábban elhangzott megnyilvánulások semmire sem buzdítók, felelősség elhárítók és tisztességtelenek. Ha valaki társadalmi szerepet vállal, akkor annak feleljen is meg, ne másokkal foglalkozzon, ne az akadályokat ecsetelje, hanem tegyen!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?