Podcast #017 – Magyar égre magyar UFO-t!

Tizenhetedik adás, megint elgurult a gyógyszerünk, és majdnem 2 órában elmélkedtünk. Robbanó akkumulátor, klónok és eredetiek, varázskeverék a tankban, kielemezzük a lyuk fontosságát, takarjon ez bármit is, és újabb olvasói kérdésekre próbálunk válaszolni. Meg persze sok-sok olyan téma, amiért meg kell hallgatni, mert karakterekbe önteni lehetetlen.

Adásmenet (megkattintható):

East Lothian tanácsa (Skócia) elutasította az elektromos cigaretta használatának tiltását a vendéglátóhelyeken.

Új bolt nyílt az evapor mellett Angliában, megy az értelmes versengés

A dohányzás renormalizálása

Szuperbaktérium fenyegeti az e-cigizőket

Legyen lyuk a cuccodon 😉

Már az elemek sem a régiek 😀

Billetbox

Hana Modz klón

Kövesd élőben a dohányzásod, és hogy mennyivel élsz ezzel tovább.

Android smoking app

 

Hallgatók kérdezték, mi válaszoltunk rá a podcastben:

Beszélgessetek a nyári kazán átallásról,sokan vannak bajban a meleg okozta kazán problémák miatt.

 

Nem tudom szóba került-e már az aromák minősége, típusai, keverése, stb.?

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #406 – Furcsa esetek

Athos bepillantást nyert a wanker bunkerba, Charlie pedig rájön, hogy ő a Mystic málna magyarországi …

4 hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Most már talán kimondthatjátok, hogy a podcast működik, nem lett belőle azonnal bukta. Szeretném leírni az elmúlt 17 adás után a véleményem:

  A kezdetektől fogva nagyszerű az adás tematikája, a szárazabb komolyabb témáktól haladtok a könnyedebb, sokszor vicces témák felé, így sokkal kellemesebb a rentgeteg információt befogadni.
  Végre kezdtek feloldódni, ami egy jó dolog, kezd az adás egy „egyszerű” hétköznapi beszélgetéshez hasonlítani, nem olyan merev, mint a pilot volt anno.
  Én szeretnék akár több vendéget is hallani melletettek tudom, hogy ellenzitek a háromnál több embert egy adáson belül, de én nem vetném el a dolgot.
  Ha nincs éppen annyi témátok bedobhattok bármit, nem kell feltétlenül, hogy az e-cigivel kapcsolatos dolog legyen. Ti informáltok és szórakoztattok egyben, ez a lényege a podcastnek, ha történik veletek valami érdekes, azt nyugodtan megoszthatjátok velünk hallgatókkal, ez is lehet szórakoztató.
  Az adás hossza. Én személy szerint monoton munkát végzek, plusz naponta 2 órát autózom, engem egy 5 órás podcast sem riasztana el, de ez persze túlzás. Akinek hosszú az 1 vagy olykor 1.5-2 óra, az hallgassa meg részletekben, nem kell ezen görcsölni, ha hosszú az adás. Akit érdekel az meghallgatja így is úgy is.

  Kérdések:

  -Még most sem tudom, kik vagytok a való életben és engem személy szerint érdekelne, ki Charlie, Fifika és Mujó, mint hétköznapi ember.
  -Akkumlátorok A-tól Z-ig.
  -Liquid keverés otthon.

  Köszönöm!

  Üdv.: A Monitoros!

  • Valóban nem túl szerencsés 3-nál több ember, így is sokszor vágunk egymás szavába. 🙂 A minap hallgattam épp egy másik témájú podcastet, ahol 5-en „beszélgettek”. Legtöbbször azon ment a verseny, ki tud szóhoz jutni. Mire mindenki elmondja egy témáról a véleményét, vége az adásnak. Persze megfontoljuk azért!
   Az OFF témákon gondolkoztunk már mi is.

   Kérdéseidre a válaszok: Az IRL életünk érdektelen, unalmas. 😉 Biztos nem érdekelne senkit, és nem is akarnánk ezzel terhelni másokat.
   Akku kérdés: akár egy külön adást is megérne, rengeteg anyag.
   Liquid keverés otthon: ez többször volt téma, de Fifika órákat tudna róla mesélni. 😉

   Végül: köszi a kitartást, és a hosszú elemzést!

   Üdv!
   Charlie

 2. Sokan mahorkának hívják azt a cigarettát, amit Fifika említett.

  Valójában a Belomorkanal nevű sajátos megjelenésű cigarettáról van szó. Keresőbe beütve előjönnek a beszédes képek. Érdekes a neve is, „Fehér-tengeri Csatorna”, érdekes lenne, ha itthon egy hazai márkán például Kiskunsági Öntöző Főcsatorna megnevezés szerepelne a dobozon, térképpel.

  Füstszűrője nem volt, a kartonszerű papírcsövet nyomták meg kétszer a felhasználók, így a keletkező kis lyukon át jött a füst, felerősítve kissé az áramlást és könnyítve a kézben tartást is egyben. Az egyik legolcsóbb és mindig, mindenhol kapható cigaretta volt a ’80-as évek végén legalábbis, amikor még a Szovjetunióban harcoltam. Sosem tudtam végigszívni, ha mégis rákényszerültem, néha előfordult, hogy nem jutottunk hozzá máshoz, akkor jött elő kényszermegoldásként. De a lakosság körében bőven voltak megrögzött hívei.

  Érdekes emlékeim vannak a szovjet cigarettafajtákról, de nem akarom túlhúzni a témát, mert nem ide tartozik, ezt is csak úgy megemlítettem.

 3. Üdv nektek!Most hallgattam meg a 17.adást,nekem gyulladt ki a cHana KLÓN módom!Ebben Charlie nehezményezi,hogy többször is írtak a facebookon írt kommentemhez,hogy írjam bele,hogy klón,vagy nem klón,amit nem tettem meg!Direkt!!!Kicsit nehéz és hosszú mindent leírni,szóban jobban el tudnám mondani,de azért megpróbálom!Kezdem onnan,hogy az első slukk után vettem észre,hogy füstölög a töltő nyíláson a chana klón módom és ahogy ránéztem a kijelzőre,láttam,hogy lángol belül!Első reakció megráztam,de egyből abba is hagytam mert leesett,hogy az oxigén táplálja a lángot,ezért kivittem a fürdőszobába,csavarral felfelé beletettem a csapba,visszaszaladtam egy csavarhúzóért,kicsavartam,kivettem az akksit,engedtem rá egy kis vizet,úgy aludt el!Majd egy kis idő után azon gondolkodtam,hogy ha velem ez megesett egy boltban vásárolt móddal,amibe mindenki ugye maximálisan megbízik,mert gondolom én mindenféle teszten megy át,bejáratott dolgokat árulnak,még senkivel sem esett meg ilyen,mert akkor ugye nem lehetne kapni,vagy át alakították volna,akkor mással is megeshet,egy esetleg szerencsétlenebb helyzetben,pl:vezetés közben,vagy otthon,hogy kigyullad,esetleg leég a lakása,(következő gondolat)hogy figyelmeztessek másokat arra,hogy a frissen megvásárolt módokat első használattól pár napig fokozottabban figyeljék,mert ne adj isten így járhatnak mint én,de ne említsem a boltot,akik amúgy nagyon korrektek voltak ez ügyben!?Gondolkodtam mit írjak bele,mit nem,sok infót nem akartam a bolt miatt beleírni,bár gondoltam,hogy a profik egyből fogják tudni melyik bolt az,máshogy nem is lehetett volna leírni,de nem a módtól való el ijesztés volt a célom,hanem pusztán az (amit írtam is),hogy aki újonnan vásárol egy készüléket,az fokozottan figyeljen rá az első használatok során,és csakis ez!!!!Ebből a szempontból meg lényegtelennek tartottam a további részletezését,hogy klón,vagy sem,de ha jól emlékszem még a c-t se raktam a hana elé,csak később!Igazából csak a jóindulat vezérelt,de így utólag inkább szartam volna rá,de hát mindenből tanul az ember!!!Szóval örülök,hogy már ez sem sláger,mert elmúlt 3nap 😀 További jó munkát nektek,maradok lelkes hallgatótok,már amikor időm engedi!Tisztelettel: Krinyák Géza.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?