Podcast #045 – Idáig már 45-ször volt igazunk

2015 első podcastja, könnyed hangvétel, vidám témák. Huzalok, modok, és, hogy mit szívjunk, ha lebetegszünk.

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Olvasói kérdések

Kocsis Tamás

Mostanában van 1-2 újabb fajta huzal. (SS, GPLAT, Titán) Mennyivel tudnak mást nyújtani mint egy sima Kanthal? Annyit tudunk Blekinek köszönhetően, hogy az SS magasabb ellenálláson jobban izzik mint egy alacsony Kanthal.

Szűcs Péter

A PWM-es készülékek működési módján gondolkozva felmerült bennem a kérdés: Vajon a kisebb, vagy a nagyobb hőtehetetlenséggel bíró huzalok adnak finomabb gőzt? Máshogy megfogalmazva vékonyabb, vagy vastagabb huzalok teljesítenek jobban PWM-es műszereken?

Laczkó Attila

Fifika: Egyszer kérdeztem tőled a terhesség, kontra ecigi viszonyát. Arra jutottál, hogy nikotin tartalmú eliquidet ne használjanak a kismamák, de a fő kérdésem, miszerint nullás liquidet szívhatnak-e nem lett megválaszolva. Tehát, szívhatnak e nullás liquidet az állapotos hölgyek? A PG/VG-nek van e bármilyen káros hatása a magzatra?

Charlie: A kínaiak egyre jobb és jobb elektronikákat dobnak ki! Szerinted akár 1 év múlva is elmondható lesz, hogy érdemes a drága prémium gyártók termékeit venni, mikor már ma is kapható Vamo V6 rev.2, V7 kiváló elektronikával?

Muly(J)ó: Tőled, csak egy dolgot tudok kérdezni? Átesett már a Qzi a ultrahangos tisztításon?

…és ezt mindhármótoktól kérdezném:

Egyre nagyobb a sötétség az elektromos cigaretta használók között, hol lesz ennek a vége? Ki fogja megakadályozni a felhasználókat, hogy ne tegyenek kárt magukban? Van-e értelme harcolni velük a hülyeség ellen?

Várkonyi Andor

 többször láttam hirdetésekben, de nem nagyon értem, mit jelent a „készletracionalizálás”? magyarázzátok már el kérlek

modok karbantartása. volt már szó róla, de leragadtatok a vasaknál. réz (vörösréz, sárgaréz) modokat hogyan, mivel? valamint ha lenne fa modotok, ami sajna nincs (hehe), azt mivel érdemes tisztogatni? ajánlhatnátok jó waxot, egyebeket…

eredetileg nem az én ötletem, de érdemes visszatérni rá: vaper barát vendéglátóhelyek felmatricázása 

mit szívjon a beteg vaper? amikor a torka úgy be van gyulladva, hogy minden slukk a kínok kínja, a láztól elhomályosult látásától nehéz a drippelés, amikor nyeszlett, elgyengült karjaival egy közepes acél mod emelgetése is fárasztó…

újév… mit vártok 2015-ben? merre fognak változni/fejlődni eszközeink, a vaperek, és vajon mit hoz a politika vaper fronton?

Rácz Béla

az én kérdésem a következő—mikor lesz Podkeszt? szerintem beszéljük meg mert nem mindegy, Jah és 1 jó tanács,ha Mujó megborotválkozik akkor a szőrt ragaszd a fejed búbjára és akkor úgy fogsz kinézni mint Fifika az 1969 Woodstock fesztiválon mikor csápolt az Ejaől Kenguru Norvég zenekar Eposzára. és sok sikert a következő évadhoz,

Majoros Tamás

Kérdésem, hogy most, hogy egyre jobb elérhető árú VV/VW modok jönnek ki (lásd Vamo V6/V7) van/lesz-e létjogosultsága a mecháknak? Megéri-e egyáltalán mechába fektetni, vagy lassan már csak egy „divatirányzat” képviselői lesznek?

Boór András

Én (és remélem sokan mások is) szívesen hallanám a véleményetek a VV/VW készülékeken használandó ellenállás értékekről / huzal vastagságokról.

Heti videó

 

Kultúra rovat

http://hu.wikiquote.org/wiki/F%C3%A9lelem_%C3%A9s_reszket%C3%A9s_Las_Vegasban

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #405 – Egészségügyi parazita-fanatikusok

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?