podcast

Podcast #092 – A villanyjuhász nem segít a leszokásban

Fantastic 4. Valakinek szorul a nyakán a hurok, a mi erényünk a türelem. Hamarosan elstartol valami a weboldalon, de beszélünk Bleki új videó sorozatáról, a román jövedéki levesről, és szomorúan konstatáljuk, hogy a villanypásztorjuhász nem segít a leszokásban. Zárszóként elmélkedünk, miért nem gőzlesztő a porlasztó.

https://www.facebook.com/events/464836003722818/

Közzétette: Ecigitesztek – 2016. január 14.

 

Értékelés

Jó szórakozást!

Adásmenet (megkattintható):

Kirándultunk

#gubalowka #zakopane #snow

A photo posted by Charlie (@charliebrownhun) on

Az e-cigi nem segít a leszokásban. Szerintük…

Szorul a hurok

Az e-cigaretta piac Angliában

Germánium, germánium, germánium!

Hamarosan elstartol valami a weboldalon

Az egészség tíz parancsolata

100. podcast

Bleki új videó sorozata

Román adójegyes lekvid

Porlasztó? Gőzlesztő?

Olvasói kérdések

Kassitzky Zoltán

Miert keverik ossze az emberek a porlasztot a patron kifejezessel ?

Bárány Miklós

Jó lenne összefoglalni ha lehet, hogy most akkor végülis a csodán kívül miben is bízhatunk? És mikorra bízhatunk benne, ha az előző kérdésre sikerül nem 1 szavas mondatban válaszolni. Lehet, hogy tévedek de én úgy tudom, hogy a kijelölt helyen való dohányzás- ecigizes mar élő dolog. Akkor podcast buli? Lesz, nem lesz, talán, helyszín?

 

Heti videó

Kultúra

Fénykard

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Balogh Dávid
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #405 – Egészségügyi parazita-fanatikusok

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus …

Egy megjegyzés

  1. Közlemény! Ma éjjel Incifincia parlamentje elfogadta, az „Elemes és zseblámpák” forgalmazásáról és szabályozásáról szóló XXX.számu törvényt. A törvényi szabályozásra azért volt szükség, mert Incifinciát az elmúlt időkben elárasztották az ellenőrizetlen forrásokból származó Elemes és zseblámpák, (továbbiakban EZSL) melyeket a hagyományos, másnéven „analóg” hordozható világító eszközök, úgymint : gyertya, mécses, stb….helyettesítésére egyre többen kezdenek használni. A törvényjavaslat benyújtói (Lézer János és Drogán Antall) hangsúlyozták, hogy az EZSL készülékek ellenőrizhetetlen mennyiségü és színü fényt tartalmaznak, melyek igen károsak lehetnek az egészségre. A törvény szerint a fény gyógyszernek minősül, és ezért fényt csak patikákban lehet ezentúl forgalmazni, és csak olyan EZSL készülék kerülhet a forgalomba , mely nem tartalmaz fényt. Továbbá kijelentették, hogy az EZSL készülékek nem segítenek a gyertyáról vagy mécsesröl való leszokásban, sőtt, pl. kiskorúak esetében az EZSL készülék ugródeszka a petróleum lápa felé! ……… Na nem folytatom tovább, mert már így is a gutaütés kerülget. Írhattam volna bármilyen hasonlatot, ló/ autó, abaqus/számítógép, stb… a lényeg, hogy ezt nem butaságból csinálják velünk. Ez színtiszta üzlet. Valakik ki akarják sajátítani ezt a piacot, és nem tisztességes versennyel, hanem a versenytársak tönkre tételével. Csak a dohánycégeknek, és gyógyszergyáraknak van annyi pénze, hogy a fél világot lefizesse. Az egész világon az elektromos cigaretta nélkül is csökken a dohányosok száma. A dohánygyáraknak az e cigaretta maga a megváltás, már ha az egész iparág az ő kezükbe kerül. És most lefogadom, hogy abban a pillanatban, amint elég nagy részt szereznek a piacból, azonnal legelissá válik az egész, és a jó kis Subtankom Marlboró felirattal ismét meg fog jelenni a boltokban. Már ha hagyjuk!!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?