BREAKING NEWS
ios app

Párásító #012 – felvonulók kérték

Tizenkettedik adás, csupa olyan témával, melyet a felvonulók kértek. Az Oláh család beköszönője után a kezdőket bevezetjük a wanker bunkerbe, mit ne keverjünk, és hogyan ne keverjünk. Levezetésként kis súlyzózás egy 26650-es moddal.

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Balanek Dániel
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

Ez is érdekelhet

Podcast #210 – Lépcsőre fel!

Szenvedés az élet ebben a kánikulában, mi is nehezen bírjuk. A karnis sincs felfúrva, Afrika szarvát sem kerültük még meg, de ami késik nem múlik! Az adás végén beszélgetünk Aaronék leveléről, és mindenkit felkérünk a közös ötletelésre.

Egy megjegyzés

  1. Amerikai petíció: FDA tervezett szabályozás megjelenésének másnapján született petíciótól az amerikai e-cigarettásokat támogató szervezet, a CASAA, azonnal elhatárolódott, elkövetőjét FB oldaláról végül ki is zárta. Tehát ez nem tekinthető egy mindenki által elfogadott, alaposan átgondolt, szervezetek által támogatott kezdeményezésnek.

    Ami meg a magyar aláírásgyűjtést illeti a most és korábban elhangzott megnyilvánulások semmire sem buzdítók, felelősség elhárítók és tisztességtelenek. Ha valaki társadalmi szerepet vállal, akkor annak feleljen is meg, ne másokkal foglalkozzon, ne az akadályokat ecsetelje, hanem tegyen!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?