BREAKING NEWS
ios app
podcast

Podcast #072 – Egy fecske csináljon nyarat!

Végre jó hír van túlsúlyban! Csócsálgatjuk az angolok tanulmányát, és már csak jót röhögünk, hogy ilyenkor is képes a magyar újságíró egy teljesem ennek ellentmondó cikket leközölni. Kívánjuk, KÖVETELJÜK, hogy egy fecske csináljon nyarat!

Értékelés

Tisztelt hallgatóság, tessék osztani a MOVE-ot és ha van orvos/ápoló/stb. ismerős, dugjátok az orra alá!

https://sciencecig.wordpress.com/2015/04/13/852/

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia A szindikátus színre lép Legyél te is szerkesztő

Jó szórakozást!

Eladó Taifun Eye

Olvasói kérdések

Ágoston Lajos

Régóta hallom ezt az Ni, Ti őrületet. Értem, hogy alacsony ellenállás, meg TC, de ezen felül mi az értelme? A kontra sokkal veszélyesebbnek néz ki, ha “Móricka” jól leoxidálja a Titánt, és több kárt okoz, mint hasznot. Érdekes beszélgetést lehetne erről elsütni a Podcast-ban is, mert sokan kevéssé, vagy egyéltalán nem érzik át az ezzel járó felelősséget. Még1x értem, nem mondom, hogy nem jó, egyszer ki fogom próbálni, az biztos. De 4 sör után egy kantált atombiztosra betekerek a K4-be, viszont ezzel nem játszadoznék. Ha korrekt vagyok, a boltoknak kellene a Ti, vagy Ni huzal mellé mellékelni, hogy mit ne csinálj vele.

Solymosi Attila

Anno az egyik podcast-ben nagyon jól meg fogalmaztátok a nikotint, a mondat valahogy így szólt: “A nikotin nagy mennyiségben méreg kis mennyiségben pedig ……. (hiába töröm rajta a fejem nem jut eszembe a szó pedig már napok óta gondolkodom )

Miklós József

Mit szívnak Hollandiában ? Azon kívül 😀 Amióta szigorítás van , vannak e hírek ?

Novák Gábor

Fifika véleményét szeretném kikérni azokról a youtube-on több user által is bemutatott és más fórumokon is leírt megoldásokról, melyek a házilag kevert liquidek érlelési idejének lerövidítését célozzák. Van aki meleg vizes fürdőbe teszi adott ideig a megkevert lötyit, van aki a mikrós melegítés és a hűtőben hűtés váltakozására esküszik. Én ezeket a módszereket ki is próbáltam de nekem nem hoztak érezhető eredményt de ez lehet, hogy azért történt mert én rontottam el valamit. Röviden arra lennék kíváncsi, mit érdemes tudni a kész levesek és összetevőik melegítésre adott reakciójáról? Érdemes-e a fent leírt dolgok bármelyikével próbálkozni vagy esetleg ezeknek lehet akár még egészségügyi -vagy a liquid minőségét rontó kockázata is?

 

Sorozat

  • Scandal
  • The Last Ship
  • Fear of The Walking Dead
  • Masters of Sex
  • Elementary

Heti videó

Kultúra rovat

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

Ez is érdekelhet

Podcast #239 – Egy év múlva ilyenkor

Az olaszok farvizén eljutunk a modokig, és kis frissítésként az újonnan érkezőknek is mesélünk az eszközökről.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?