BREAKING NEWS

Legyél Te is szerkesztő!

Amint bizonyára észrevetted már, több frissítést eszközöltünk a weboldalon. Útjára indítottunk egy cikksorozatot a szindikátussal, működik a tudástár, és a napokban került ki egy közösségi videók számára fenntartott rész is.

Ezzel kapcsolatban tenném meg az alábbi közleményt: aki kedvet érez arra, hogy megmutassa saját videóját ezen keretek között (mert érdekes, vagy mert olyan dolgot mutat meg, amit más még nem), vegye fel a kapcsolatot velem, és küldje el a videó linkjét (Video link küldése fülön).

videokuldes

 

Aki ennél is többet kíván tenni és ő maga szeretné a bejegyzést megírni, és/vagy a Tudásbázist kérdésekkel és válaszokkal bővíteni, erre is tudunk lehetőséget nyújtani, ez esetben írjatok nekem a kapcsolat fülre kattintva.

Kapcsolat
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?