BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Ártalomcsökkentés

Végre elkészült és publikussá vált a Villanypára Egyesület által készíttetett tájékoztató videó! Nem az e-cigaretta használókhoz szól elsősorban, hanem azokhoz, akik kacérkodnak a cigarettáról való leszokás gondolatával, de bizonytalanok a médiában keringő rengeteg információ kapcsán, mert nem tudják eldönteni mi belőle a valós, és mi a szerzői tájékozatlanség. Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedig az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Mit tehetek én???

Oszd meg a fenti videót, vagy akár ezt a bejegyzést a közösségimédia-oldalaidon! Nem az a cél, hogy zárt e-cigis csoportokban osztogassuk egymás között, hisz mi tudjuk a hatékonyságát ennek az értalomcsökkentő eszköznek! A cél, hogy olyanokhoz jusson el, akik még dohányoznak, vagy tájékozatlanok a témában. A cél az, hogy a videóban elhangzott tények hatására tisztább képet kapjanak a cigaretta illetve elektromos cigaretta vonatkozásában, hogy felelős döntést tudjanak hozni amikor válaszút elé érkeznek:

“Dohányozzak tovább, vagy próbáljak meg egy egészségesebb alternatívát???”

Ha további segítségre van szüksége, érdemes megtekintenie az alábbi videósorozatot is!

További hasznos írások, oktatóanyagok

Kattints, és oszd meg!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?