BREAKING NEWS
ios app
podcast

Podcast #092 – A villanyjuhász nem segít a leszokásban

Fantastic 4. Valakinek szorul a nyakán a hurok, a mi erényünk a türelem. Hamarosan elstartol valami a weboldalon, de beszélünk Bleki új videó sorozatáról, a román jövedéki levesről, és szomorúan konstatáljuk, hogy a villanypásztorjuhász nem segít a leszokásban. Zárszóként elmélkedünk, miért nem gőzlesztő a porlasztó.

https://www.facebook.com/events/464836003722818/

Közzétette: Ecigitesztek – 2016. január 14.

 

Értékelés

Jó szórakozást!

Adásmenet (megkattintható):

Kirándultunk

#gubalowka #zakopane #snow

A photo posted by Charlie (@charliebrownhun) on

Az e-cigi nem segít a leszokásban. Szerintük…

Szorul a hurok

Az e-cigaretta piac Angliában

Germánium, germánium, germánium!

Hamarosan elstartol valami a weboldalon

Az egészség tíz parancsolata

100. podcast

Bleki új videó sorozata

Román adójegyes lekvid

Porlasztó? Gőzlesztő?

Olvasói kérdések

Kassitzky Zoltán

Miert keverik ossze az emberek a porlasztot a patron kifejezessel ?

Bárány Miklós

Jó lenne összefoglalni ha lehet, hogy most akkor végülis a csodán kívül miben is bízhatunk? És mikorra bízhatunk benne, ha az előző kérdésre sikerül nem 1 szavas mondatban válaszolni. Lehet, hogy tévedek de én úgy tudom, hogy a kijelölt helyen való dohányzás- ecigizes mar élő dolog. Akkor podcast buli? Lesz, nem lesz, talán, helyszín?

 

Heti videó

Kultúra

Fénykard

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Balogh Dávid
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

Ez is érdekelhet

Podcast #217 – Fagyálló végbélkúp

Megint nem segít az elektronikus nikotintovábbító rendszer, de mi nem adjuk fel. Levest téliesítünk, majd egy kicsit túlórázunk, bár azt még nem tudjuk mikor fogják ezt nekünk kifizetni.

Egy megjegyzés

  1. Közlemény! Ma éjjel Incifincia parlamentje elfogadta, az “Elemes és zseblámpák” forgalmazásáról és szabályozásáról szóló XXX.számu törvényt. A törvényi szabályozásra azért volt szükség, mert Incifinciát az elmúlt időkben elárasztották az ellenőrizetlen forrásokból származó Elemes és zseblámpák, (továbbiakban EZSL) melyeket a hagyományos, másnéven “analóg” hordozható világító eszközök, úgymint : gyertya, mécses, stb….helyettesítésére egyre többen kezdenek használni. A törvényjavaslat benyújtói (Lézer János és Drogán Antall) hangsúlyozták, hogy az EZSL készülékek ellenőrizhetetlen mennyiségü és színü fényt tartalmaznak, melyek igen károsak lehetnek az egészségre. A törvény szerint a fény gyógyszernek minősül, és ezért fényt csak patikákban lehet ezentúl forgalmazni, és csak olyan EZSL készülék kerülhet a forgalomba , mely nem tartalmaz fényt. Továbbá kijelentették, hogy az EZSL készülékek nem segítenek a gyertyáról vagy mécsesröl való leszokásban, sőtt, pl. kiskorúak esetében az EZSL készülék ugródeszka a petróleum lápa felé! ……… Na nem folytatom tovább, mert már így is a gutaütés kerülget. Írhattam volna bármilyen hasonlatot, ló/ autó, abaqus/számítógép, stb… a lényeg, hogy ezt nem butaságból csinálják velünk. Ez színtiszta üzlet. Valakik ki akarják sajátítani ezt a piacot, és nem tisztességes versennyel, hanem a versenytársak tönkre tételével. Csak a dohánycégeknek, és gyógyszergyáraknak van annyi pénze, hogy a fél világot lefizesse. Az egész világon az elektromos cigaretta nélkül is csökken a dohányosok száma. A dohánygyáraknak az e cigaretta maga a megváltás, már ha az egész iparág az ő kezükbe kerül. És most lefogadom, hogy abban a pillanatban, amint elég nagy részt szereznek a piacból, azonnal legelissá válik az egész, és a jó kis Subtankom Marlboró felirattal ismét meg fog jelenni a boltokban. Már ha hagyjuk!!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?