BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Boge kezdö szett

Ebben a cikksorozatban igyekszem különös figyelmet fordítani a leszokáson gondolkozóknak, illetve családtagjaiknak, akik az ünnepek közeledtével szeretnék meglepni magukat, vagy ismerősüket egy egészségesebb alternatívájával a dohányzásnak. Olyan termékeket kívánok bemutatni, melyek rendelkeznek a VAPER egyesület ajánlásával, és beüzemelésük egyszerű, így nem jelenthet problémát a dohányzásról való áttérésben.

Első példányunk a favoritshop-tól kaptuk, nézzük meg közelebbről.

A boge készletet különféle kiépítésben tudjuk megvásárolni, melyek a következők:

 • Boge 9510 screwless blister kit + 2*5ml nikotinmentes liquid
 • Boge 9510 screwless compact kit + 2*10 ml nikotinmentes liquid
 • Boge 9510 Screwless Cartomizer 2,8 Ohm

A készlet tartalma:

 • 3 db 1 ml-es cartomizer (2,8 ohm)
 • 1 db akkumulátor (190 mAh)
 • 1 db akkumulátor töltő
 • 2×10 ml nikotinmentes liquid

Ára a cikk írásának időpontjában: 2.101.- Ft

A készlet tartalma:

 • 6 db 1 ml-es cartomizer (2,8 ohm)
 • 2 db akkumulátor (190 mAh)
 • 1 db akkumulátor töltő
 • 2×10 ml nikotinmentes liquid

Ára a cikk írásának időpontjában: 3.617.- Ft

Vatelines patronok, az elhasználódottak cseréjére. Körülbelül 5-10 alkalommal újra lehet tölteni, majd cserélni kell.

Ára a cikk írásának időpontjában: 254.- Ft /darab

Kezdők számára vonzó választás lehet, hiszen a jól megszokott dohányos berögződéseket használva ugyanúgy tudják használni, nem szükséges gombot nyomni, és méretében is hasonlít az analóg cigarettához, emellett költséghatékony is a komolyabb beruházás előtti próbához. Azoknak is ajánlható akik szórakozóhelyre, étterembe, társaságba az egyszerűbb, kevésbé feltűnő méretű, de a cigarettától mégis markánsan megkülönböztethető eszközt szeretnek használni. A Boge jól ismert a vatelines patronok kedvelői között megbízható, tartós termékeivel.

A készletnek (és a tartozékoknak) a komolyabb kezdő készletekhez képest alacsony az ára. Méretben hasonló az eldobható e-cigarettához (110 mm hosszú), de szinte azonos áron többet nyújt, hiszen akkumulátora kb. 300-szor újratölthető. Külön tanulást nem igényel a használata, mivel vákuumkapcsolós, így ha megszívjuk a patront, az akkumulátor érzékeli a nyomáskülönbséget, és automatikusan bekapcsol, ezáltal izzítva fel a vatelines patronban található fűtőszálat. Erről az elektromos cigaretta végén található fény is visszajelzést szolgál, egyúttal mintegy imitálva a parázsló hamut.

A hőmérsékletingadozásra vatelines kialakítása miatt nem érzékeny, egy kezdő számára ez is vonzó tulajdonság lehet, hiszen egyből sikerélménnyel találkozhat. Másra nem kell figyelni, csak a csatlakozó szárazon tartására.

A patron kb. 1-1,5ml e-liquid befogadására képes, ez 10-15 szálnak megfelelő cigaretta pótlására elegendő  ( 10-15 slukk /cigarettával számolva ). A patronok élettartama kb. 5-10 újratöltésre ad lehetőséget ( a használt liquidtől függően változhat ). Ezek után a fűtőszál annyira elkokszolódik, hogy rohamosan veszítünk az élvezeti értékéből a készségnek ( íz, gőz ). Ha ez bekövetkezett, egy új patron üzembe helyezésével tudjuk orvosolni, a régit pedig kidobhatjuk.

Karbantartást nem igényel, ha az akkumulátortest vagy a patron esetleg elpiszkolódna, egy jól kicsavart nedves papírtörlővel kívülről óvatosan meg tudjuk törölgetni.

A csatlakozót csak és kizárólag száraz ronggyal, vagy papírtörlővel tisztítsuk, ha szükséges!
PRO

 • ár
 • egyszerű beüzemelés
 • nem érzékeny a külső körülményekre ( hideg-meleg )

KONTRA

 • a csatlakozója semmivel nem kompatibilis, nem lehet más patronnal használni
 • papír borítás

 

Összegezve: kezdők ideális választása lehet, amennyiben hagyományos cigarettából 10-15 szálat szívtak naponta.

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

Kezdő készlet, alkalmi dohányosok részére.

User Rating: Be the first one !
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?