Nagy POD összehasonlító

Fifikával összegyűjtöttük az általunk birtokolt podokat, és összehasonlítottuk egy monstre videó keretén belül.

Miért is teszteltük ezeket?

Mert úgy gondoljuk, hogy nem a DL kazánoké a jövő, és ezek azok a készülékek, amikkel mindenkinek meg tudod mutatni milyen az, ha nem dohányzol, hanem e-cigit használsz. Nikotinsós levessel, 20mg/ml erősséggel bárkinek megmutatható, a láncdohányostól a kocadohányosig bárki tudja használni. A nikotinsó nem rúg torkon, nem érzed, hogy 20-as erősségű levest szívsz, ezért lehet mindenki számára megfelelő. Ha valaki tényleg arra törekszik, hogy letegye a cigarettát, és anyagilag se járjon rosszabbul, mint a cigarettázással, kezdésnek mindenféleképp egy POD-ot javasolunk 20-as nikotinsós levessel, hiszen pont a nikotinsó az, amivel a TH hiánya miatt pont úgy szabályozható a nikotin erőssége, hogy nem rúgja le az ember torkát.

Tegyük hozzá, hogy fontos a készülékek között értő szemmel nézelődni! A fizikát nem lehet átverni, és pont itt, a podoknál nem a nagy felhőket kell keresni! Alacsony ellenállással ( a tesztelt motyók között is volt bőven 0.4-1 ohm közötti kazán ), és egy ekkora méretű akkumulátorral nem lehet csodát művelni. Ellenben ha valahol 1.2-2 ohm között keresgélünk, ott már akár 350-500 mAh akku kapacitással is kellemesen elpöfékelhetünk. Nagyszerűsége egyébként az egyszerűségében rejlik: nem kell foglalkozni az otthoni pancsolással, és tekergetésekkel.

Rövid bevezetőnk után következzenek a podok!

Aspire Breeze

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
0.6 Ohm
2 ml
650 mAh

Aránylag nehéz, érzed, hogy van benne anyag. Kétféleképp használható: vákuumkapcsolósként, illetve nyomógombbal üzemeltetve. Pont úgy csinálták, meg, hogy MTL-ként majdnem jó, de érzed, hogy sokkal több levegő kéne. Ha fals levegőt engedsz be mellette, úgy jobb. Nagyon egyértelmű mennyi a liquid benne, viszont sajnos kicsivel hamarabb kikapcsol a vákuumkapcsolója, amit a gombbal lehet kompenzálni.

MEGVÁSÁROLOM

Vaporesso nexus

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1 Ohm
2 ml
650 mAh

Hihetetlen jó cucc. Egyszerű a használata, és 3 fokozatban állítható a teljesítménye. MTL feeling. A driptip indirekt levegőpufferként is funkcionál, így ha megfolyik, nem a szánkban landol egyből. Kicsit a szopóka szélesebb, mint amit egy MTL használat megkövetelne.

MEGVÁSÁROLOM

Suorin Drop

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.3 Ohm
2 ml
300 mAh

Mindkettőnk egyik kedvence. Itt semmit nem kell varázsolni csak feltölteni microUSB töltőn keresztül, és szívni. A vákuumkapcsoló szívási erősségre pont jól kapcsol ki/be. Egyszerűen kivehető a cartridge, és a gőze sem meleg. Sajnos a készüléket bár meg lehet vásárolni a gearbesten, de kiegészítő cartridge-ot nem árulnak…
A töltöttség egyszerűen nyomon követhető: a patront belülről megvilágítja egy led. Ha kék, akkor OK, ha piros, akkor hamarosan lemerül.

MEGVÁSÁROLOM

Smok Rolo

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.2 Ohm
2 ml
250 mAh

A hozzánk érkezett darab igazi ujjlenyomatmágnes. A cartridge mágnes segítségével marad a helyén. Itt is érezni, hogy van súlya, és nagyon egyben van a készülék.

MEGVÁSÁROLOM

A bejegyzés nem ért véget. Lapozz!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pelso V2

Anno nagy sikernek örvendett hazai körökben QZI mester Pelso kazánja. Ennek továbbgondolt változata járt most …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?