A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Nagy POD összehasonlító

Suorin iShare Starter Kit

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
2 Ohm
2 x 0.9 ml
1400 mAh

A régi cigiformájú készülékek mintájára egy hordozható töltőbe tudjuk betolni, és akár ízeket is cserélni, vagy közösen szipákolni egy barátunkkal. Maga az elektromos cigaretta olyan kompakt, hogy akár szájban tartva is tudjuk használni. Visszajelző fény is van rajta, ami egyébként töltéskor is világít. Vákuumkapcsolós a cucc. Érződik a készüléken, hogy a Suorin érzi ezt a műfajt. Ha mindenképp hibát szeretnénk keresni, benne, talán a kivételt említhetjük, amelyet nedves/izzadt kézzel kicsit nehezebb kivenni a töltőből. Igazi MTL cucc!

MEGVÁSÁROLOM

Joyetech Exceed Edge

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.2 Ohm
2 ml
650 mAh

Jó a fogása ennek a nyomógombos készségnek. A dripje a furulyásoknak kifejezetten ismerős lesz, asszimetrikusan kell a szánkba venni. Pozitívum, hogy nem kell a cartridge-et cserélni, elég a kazánbetétet.

MEGVÁSÁROLOM

VAPJOY Original Ailly Pod Kit

 

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
0.4 Ohm
2 ml
800 mAh

Elsőnek nem tűnt csúnyának, kézre is állt, de szétszedni, újratölteni valami rémálom… Egy eGO kazán van megdesignolva. A dripje DL-re predesztinálná, de MTL a kazán, és abból is a fojtóan kellemetlen verzió, mindkettőnket megköhögtette. A gomb rossz helyen van, nem is értjük miért nem került bele egy vákuumkapcsoló…

MEGVÁSÁROLOM

ANLERR NANO 1.0 Kit

 

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
0.6 Ohm
2 ml
950 mAh

EGO AIO-val megegyező tank/kazán. Driptip védő, ami csörög, és könnyű elhagyni. A driptip olyan, mint egy kürticsiga háza, alatta pedig az AIO-val hasonló módon levegőállítási lehetőség. Gombbal működik, nem vákuumkapcsolós. Hangja van, gőze annál kevesebb… Pedig ez inkább DL, mint MTL. Jó is lehetne, ha nem lenne rossz… Képen jobban mutat, mint élőben, használat közben.

MEGVÁSÁROLOM

Endura T20

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
0.6-0.8 Ohm
2 ml
1500 mAh

Kilóg a sorból, ez nem igazán POD. Nagyon szűk a levegőzése, de Fifikának tetszik, megbízhatóan teszi a dolgát. Azért került be a válogatásba, mert kifejezetten szereti az 50-50 leveseket.

MEGVÁSÁROLOM

Mi Pod

 

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.3 Ohm
2 ml
950 mAh

Kompakt a kazánja, könnyen cserélhető. A betekintőablak tökéletesen teszi a dolgát. Nyakpánt is jár hozzá, ami előnyös egy ekkora mod esetében. Ki/bekapcsoló gomb van rajta, bár szerintem felesleges. A levegőt egy hangyabokányi méretű műanyaggal tudjuk szabályozni. Egyeseknek a második slukk már meleg lehet, mivel a tekerés közel van a szánkhoz. Ízre-gőzre jó, és baromi sokáig bírja az akkumulátor.

MEGVÁSÁROLOM

 

A legfontosabb: Ha valaki podot választ magának, ismert gyártóét vegye! Nem a design a lényeg, hanem a megbízhatóság. Második készüléknek is ideális, diszkrét, templomba járós cucc! Diszkréten lehet használni, és azt gondoljuk, hogy ezekben a készülékekben van a jövő!

A legfontosabb: nézzétek meg kapható-e hozzá kazán/cartridge!
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pelso V2

Anno nagy sikernek örvendett hazai körökben QZI mester Pelso kazánja. Ennek továbbgondolt változata járt most …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!