Nagy POD összehasonlító

Yocan Hive 2.0 VV AIO Kit

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1 vagy 1.8 Ohm
0.8 ml
650 mAh

Nem lenne rossz a koncepció, de a nyomógomb rossz helyen van, nincs gőze, csörög a patron benne (illetve a driptip). Egyetlen előnye, hogy állítható a feszültség 3 lépésben.

MEGVÁSÁROLOM

OVNSTECH Vape – X Pod Kit

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.8 Ohm
1.5 ml
500 mAh

A készülék szép, és nem annyira gyűjti az ujjlenyomatot, mint amennyire gondoltuk. A liquid kémlelőnyílás gyakorlatilag csak dísz sajnos. Annak ellenére könnyű, hogy papíron 500 mAh akkumulátor van beleépítve. Ilyen könnyű 500 mAh akksi az életben nem járt a kezünkben. 😀 Nem rossz, de ízre bőven elmarad a Suorin drophoz képest.

MEGVÁSÁROLOM

Skynow X Starter Kit

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.8 Ohm
1.5 ml
500 mAh

A Vision cég terméke. A doboz tartalma igen egyben levőnek látszik. Zsebkosz elleni védelemmel rendelkezik. Üzembe helyezése a két rész összetolásával történik. A „csutoravédő” borzasztó rossz helyen van, és a formája sem szerencsés. Se nem DL, se nem MTL. Nem kényelmes a használata, nem áll szájra… A visszajelző LED valamit jelez, de, hogy mit arra nem jöttünk rá, a szívás után még másodpercekkel világít a visszajelző lámpa. Kicsit a használhatatlan kategóriát testesíti meg, nem mellesleg pedig köpköd a kazán…

MEGVÁSÁROLOM

JUSTFOG C601 Starter Kit

Kazán ellenállás
Cartridge űrméret
Akkumulátor kapacitás
1.6 Ohm
1.7 ml
650 mAh

Kinézetre kellemes, akár ingzsebre is lehet akasztani a fülével. Nem vákuumkapcsolós, nyomógombbal kell üzemeltetni. A kihajtható csíptető sajnos pont nem jó méretű, nem lehet 180 fokban hátrahajtani, így viszont borzasztó esetlenül lehet csak használni, nem áll sehogy kézre…

MEGVÁSÁROLOM PÓT CARTRIDGE

A bejegyzés nem ért véget. Lapozz!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pelso V2

Anno nagy sikernek örvendett hazai körökben QZI mester Pelso kazánja. Ennek továbbgondolt változata járt most …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?