BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


EGO-T + CE5 készlet

A cikksorozat harmadik részében megismerkedünk egy kompakt EGO készlettel.

Ebben a cikksorozatban igyekszem különös figyelmet fordítani a leszokáson gondolkozóknak, illetve családtagjaiknak, akik az ünnepek közeledtével szeretnék meglepni magukat, vagy ismerősüket egy egészségesebb alternatívájával a dohányzásnak. Olyan termékeket kívánok bemutatni, melyek rendelkeznek a VAPER egyesület ajánlásával, és beüzemelésük egyszerű, így nem jelenthet problémát a dohányzásról való áttérésben.

Tesztpéldányunk a vaporo shoptól kaptuk, nézzük meg közelebbről.

Mit tartalmaz a készlet?

 • 1db EGO-T szabályozatlan akkumulátor (650 mAh, nyomógombos, üzemi feszültség: 3.3V – 4.2V)
 • 1db CE5 patron (1.6ml, 2.4 Ω)
 • USB akkutöltő

Mindezt a megjelenés pillanatában akciós áron, mindössze 4.500.- Forintért.

Beüzemelése roppant egyszerű, és gyors, ezért ideális választás a kezdők számára. Az első használatnál feltöltés után néhány percet várni kell, hogy az üvegszál magába szívja az e-liquidet. Ez idő alatt nyugodtan át tudjuk tanulmányozni a hozzá adott leírást. Használat közben az akkumulátoron található gomb segítségével tudjuk üzem alá helyezni a készüléket.

Ha a gomb lenyomásakor nem világít a kék LED, akkor az akku vagy lemerült, vagy bekapcsolt állapotban van a zsebzár funkció. Ez segít elkerülni a későbbiekben, hogy a zsebre tett készülékkel véletlenül „ráizzítsunk” a kazánunkra. A zsebzár kikapcsolása: 5* gyors egymásutánban megnyomni a gombot, ekkor felvillan a LED, és máris A zsebzárat ugyanígy 5* megnyomva kapcsolhatjuk be.

Ha feltöltöttük a tartályt, tekerjük rá az akku menetes részére. Ha a fent leírt módon nem izzít a készülék, kapcsoljuk ki a zsebzárat, és kezdhetjük is a gőzölgést! Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy a gőz kevesebb, vagy egyáltalán nincs, cseréljük ki az akkumulátort a készletben található másikra, és a merültet tegyük fel a töltőre.

Első töltés menete:

 1. Csatlakoztassuk a fali aljzathoz a töltőnket
 2. Csavarjuk a töltő menetes végére az akkumulátorunkat
 3. Az akkut hagyjuk a töltőn 8 órán keresztül, míg a töltőn látható LED zöld színre nem vált
 4. Használjuk 20 percen keresztül
 5. Tegyük vissza a töltőre ismételten 1 órára

Ha ezzel megvagyunk, utána a megszokott módon, normál töltéssel használhatjuk a továbbiakban. Ha lemerült kicseréljük, a merült akkut felhelyezzük, és töltőn hagyjuk legalább 3 órán át ( míg a LED zölden nem világít ).

Az elején valamivel kevesebb a füstmennyiség, de ez pár slukk után változik, továbbá az ízek is intenzívebbé válnak kb. 1 teljes tartály elgőzölögtetése után. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mivel szabályozatlan akkumulátorral használjuk, így az idő előrehaladtával a füstmennyiség gyengülni fog, ez természetes jelenség. Ilyenkor töltőre helyezzük, és feltöltjük, majd folytatjuk tovább a gőzölgést.

A patron palástja átlátszó, így itt ellenőrizheted a töltöttségi szintet. Ne hagyd kiürülni, mert az üres patront használva megéghet az üvegszál, ami kesernyés, égett ízt eredményez a használat során. Ezt kellő odafigyeléssel el lehet kerülni. Ha mégis megtörtént a baj, meg lehet próbálni rátölteni egy kevés liquidet. Ha az íz égett marad, akkor a patron cseréje szükséges.
PRO

 • megbízható akku
 • diszkrét megjelenés
KONTRA

 • fali töltő adapter nem része a készletnek

Ideális választás azoknak, akik napi 15-20 szál hagyományos cigarettánál nem szívtak többet.

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

AJÁNLOTT

Kis kezdőkészlet, USB töltővel. Ha számítógép közelben vagyunk, elég lehet ez is.

User Rating: 5 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?