A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Párásító #004 – Üvegszálasi, avagy amíg be nem tiltják

Negyedik adás, immáron újra Krisztiánnal a gőz mögött. Belendült a kezdeményezés szekere, ennek örömére feldühítjük magunk a rengeteg ténnyel, és tévhittel, amelyekkel egy kezdő találkozhat. Szó esik még arról, hogyan érdemes elkezdeni ee-cigaretázni, és egy kis agymenés tekerésről, modokról, szóval az élet nagy dolgairól.

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

  • Bernárius Róbert
  • Ficsor Zoltán
  • Pifkó Krisztián
A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #469 – Éljen Noé bárkája

Mindenféle rekordokat döntögetünk, és ahogy eltesszük a fürdőnadrágot, kapjuk is elő a télikabátot… Mondjuk ez …

12 hozzászólás

  1. Szerintem teljesen jó így hogy van a podcast elején egy kis “közélet” rovat, utána meg lazább téma van!

  2. Hangouts témában csak a saját nevemben tudok beszélni, azért vagyunk(ok) sokszor csöndben, mert nem egy a szint ami köztünk van!

  3. Azért téma ötlet is jöhet.
    Hogy lehet bugyirózsaszín likvidet keverni, mitől bírja 3 hétig az akksi, miért nem lehet óvodában vape-elni, satöbbi.

    Nincs hülye kérdés, csak hülye válasz. 😉

  4. Persze nem tudtok mindent, de hozzánk képest lexikális tudással rendelkeztek. Sajnálom, hogy tegnap kiszakadtál, a Telekom nem volt a toppon.

    A podcastet tagolhatnátok rovatokra, elején mehetne Krisztián rovata, mert ezek száraz komoly dolgok, utána mehetnének “tesztek” készülékekről, kazánokról. Ne féljetek a saját nem ecigivel kapcsolatos történetektől sem, egy jó storyn akkor is nevetsz ha nem kapcsolódik az közvetlenül az ecigihez. Így a hallgató közelebb kerül hozzátok, mert kicsit személyesebb a dolog. Akit meg nem érdekel az le van sz@rva. Bár így is riasztó, hogy egyedül kommentelgetek itt.

    A Totalcar podcastje nagyon jó példa, informál és szórakoztat egyszerre. Olyanokkal meg ne foglalkozzatok, ha megszólal a telefon, vagy Fifikához becsönget a postás ti nem profik vagytok nem kaptok ezért pénzt.

    Én például szivesen meghallgatnék tanácsokat a vv-ről mechára való átállás kapcsán vagy mennyire jók a kínai klón kazánok, kispénzűek-tehetősebbek mit vegyenek.

    Ne aggódjatok jó irányba haladtok, én az sem bánnám ha több lenne egy óránál.

  5. Tiszelt Charlie! Sajnos az utóbbi időben BLEKI-ről nem lehetett hallani semmi, én az ő videóin keresztűl tanúltam meg mindent. Ha van rá lehetőség és ő is elfogadja a fekérés vendégként meghívni az eggyik adásba.

    UI.: Gratula minden kezdeményezéshez amit elindítottál és NAGY LIKE az ecigitesztek.hu oldalnak is.

    • Köszi 🙂
      Bleki valóban eltűnt, gondolom az élet más területein keres újabb kihívásokat. Ez van, emberek jönnek-mennek, bele kell nyugodni. :/

    • Bleki nem hiszem, hogy ilyenen részt venne, nem véletlenül tűnt el, pedig jó lenne! Gondolom besokalt a sok kérdezőtől, akik állandóan írtak neki olyan kérdéseket, amiket már rég megválaszolt videó formájában és a többi és a többi. Gondolom ez lehetett. Ez egy nagyon nagy felelősség és teher amit Bleki csinált és amit Charlie és a többiek csinálnak most, ebben gondolom az elején nem gondol bele az ember mikor elkezdi, csak halad az árral.

  6. Hurrá van más is itt Charlien és rajtam kívül!

  7. De ha már olvasni megtanultak, akkor írhatnának is, nektek is kelkene a feedback, hogy mégis mi a véleménye az embereknek. Azért remélem lassan beindul a dolog, még nagyon az elején vagytok, kíváncsi leszek majd a 30. adásnál hányan fogják letölteni a podcastet!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!