A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast #038 – A birodalom visszavág

Olyan hírrel kezdünk, amilyennel soha nem akartuk. Elveszítettük egyik kedves kazántársunkat…

A műsor további részében kivesézzük az eredeti-klón kérdéskört, és találgatunk, mi jöhet még.

Mély fájdalommal tudatjuk hogy barátunk, Bakóné Maros Rita, akit Mause néven ismertünk, péntek éjjel tragikus hirtelenséggel elhunyt. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük.

Mause

Az adás hátralévő részéhez jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Közvéleménykutatás:

Közvéleménykutatás

 

Adásmenet (megkattintható):

Zseniális kommentek

Az érem másik oldala

Taifun GT2 hamarosan

Taifun Eye ráncfelvarrás – teendők

Harc a klónok ellen

Taifun Eye update

Korábban be lett jelentve, hogy a 875-ös sorszámtól az eye készülékek ráncfelvarrott verziói kerülnek forgalomba. A SmokerStore azonban nem feledkezik meg az eddigi vásárlóiról sem, így a régebbi készülékek esetén is lehetővé teszi a felújítást.

A Favoritshop is igyekszik vásárlói kedvében járni oly módon, hogy összegyűjti a készülékeket és vállalja a nemzetközi oda-vissza szállítás költségeit. Aki igényli a szolgáltatást, annak az update a következő módon történik:

A készüléket el kell juttatni a Favoritshopnak. Igyekszünk összehangolni az igényeket, hogy max. egy héten belül minden készülék beérkezzen. Az összegyűjtött készülékeket egy csomagban küldjük el a gyártónak, így mentesítjük vásárlóinkat a nemzetközi postaköltségtől. Az update-et a gyártó (mivel minden készüléket szétszednek, kitakarítanak, frissítik az elektronikát, majd összeszerelnek) egy hét határidővel vállalja. A frissített készülékeket érkezés után a megszokott módon postázza a Favoritshop.

Költségek:

  • 1. verzió – csak elektronika frissítés (áramkorlát 7A, min. ellenállás 0,5 Ohm). A frissítés díjtalan. Utánvéttel 1.000 Ft belföldi postaköltség fizetendő.
  • 2. verzió – elektronika frissítés + új akku hüvely (moduláris rendszerű, 18350, 18500 és 18650 akkukhoz, kompatibilis a színes gyűrűkkel). A frissítés 8.500,- Ft. Utánvéttel 9.500 Ft fizetendő, mely összeg tartalmazza a belföldi postaköltséget. A frissítésre vonatkozó igényeket (és a frissítés verzióját) minél előbb jelezzék a favoritvapeshop@gmail.com email címen, hogy meghatározhassuk az összegyűjtés határidejét.

Üdvözlettel Favoritshop.hu

Olvasói kérdések

Szűcs Péter

Egy posztpan láttam, hogy a Taifun klón paletta valami jogi ráhatásra eltűnt a fasttech kínálatából. Ez jó is, meg nem is. Ha a magyar átlagkereset is ötszörös lenne, akkor nem fájna, hogy 10K huf helyett 50K huf egy jó kazán. Nem vitatom, hogy az 50K-s eredeti jobb, megbízhatóbb, ezért nem is igen kell élni a garanciával, ami legalább van. De Nekem akkor is sok az 50K 🙂 Ha nincs a klón, sosem tudom meg, milyen is lehet a GS élmény 🙂

 

Kultúra rovat

Az egyensúly művészete

http://toochee.postr.hu/az-egyensuly-muveszete

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #469 – Éljen Noé bárkája

Mindenféle rekordokat döntögetünk, és ahogy eltesszük a fürdőnadrágot, kapjuk is elő a télikabátot… Mondjuk ez …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!