BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast #039 – Elgurult a gyógyszer

Sok téma, a legtöbb a héten megjelent riportokról, illetve beszélgetünk arról, hogy befurakodott a zárt közösségünkbe is a spam, mint jelenség. Ennek mi nem örülünk, sőt, kifejezett rosszallásunkat fejezzük ki!

Az eddigiektől eltérően a hétvégén is jelentkezünk, a Tilos rádióban elhangzott interjúval, szintén podcast formájában, ugyanebben a bejegyzésben.

Tilos rádió interjú Krisztiánnal

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Közvéleménykutatás:

Közvéleménykutatás

 

Olvasói kérdések

Mizsei Mátyás

CloudCasing. Művészet, sport, vagy csak egy divathullám? Van-e létjogosultsága?

Técsi Imre

Mi alapján válasszunk mechát? Mik a szempontok, ha vannak? Tetsziken kívül más érvet még nem hallottam.

Szűcs Péter

Utólagos aromázás: Nemrég, a Borsodi Ecigi Kerekasztal esedékes találkozóján egy kedves vaper társunk elhozta nem használt, megunt aromáit. El is fogyott mind, lecsaptak a kevergetők rá. Érdekes módon unokaöcsém is elvitt több félét belőle, pedig életében nem kevert még, csak kész leveseket házasított. Rákérdeztem, hogy minek Neki? A válasz: A megunt kész leveseket pár cseppel fel akarja dobni. Érdekes, de nem ördögtől való ötlet, hisz mentollal sokan csinálják ugyanezt Vélemény? Ötletek? Mit mivel érdemes „házasítani” ?

Boór András

Én a legelején a 2 gyümölcsös íz cseréjénél is teljesen kimostam az integrált patronomat (lévén, h kb 3 perc alatt megvolt), de amióta rba-t használok kevésbé van kedvem ízcserénél mosni, újra vattázni, stb.. Elmondanátok a tapasztalataitokat az ilyen íz-egymásratöltögetéssel kapcsolatban? Van olyan íz amit nem érdemes mosás nélkül a másik után szívni ugyanabban a kazánban?

Heti videó – az igazi erő

Kultúra rovat

A Nyugat

https://www.indiegogo.com/projects/nyugat-zombik

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #433 – Kockázat alapú adóztatást!

Szokjuk a szemüvegességet, utolért a kor bennünket is... Az angolok konzultálnak, közben alakul a vihar a biliben, jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. A svédek meg... adóval szedik szét a termékeket.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?