BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Innokin iTaste CLK 1280

Az iTaste kezdőkészletben minden áttérni/cigarettáról leszokni vágyó felhasználó megtalálhatja a számítását. Egyszerű használat és karbantartás, változtatható feszültség. Címszavakban ennyi, nézzük mit lehet róla tudni!

A doboz tartalma?

  • 1280 mAh VariVolt akkumulátor
  • nyakpánt
  • szépséggyűrű
  • töltőkábel
  • leírás

A készülék magán hordozza az Innokin gyártójának stílusjegyeit. Jelen esetben ehhez párosul a változtatható feszülség, melyet az alsó részen található gyűrűvel szabályozhatunk 3.5V – 5.0 V között.

A készülék bekapcsolása a gomb 3-szori megnyomásával érhető el. Ezután a gomb körül található gyűrű 3 színben jelzi a töltöttségi szintet ( bekapcsoláskor is, illetve használat közben is ):

Zöld: Teljesen töltött. 3.75 V felett

Sárga: Félig töltött. 3.6 V – 3.75 V között

Piros: Merült. 3.6V alatt

Ha az akku feszültsége 3.3 Voltra, vagy az alá esik, a piros LED 8 másodpercig villogni fog, majd a készülék automatikusan kikapcsol.

Rendelkezik véletlen izzítás elleni védelemmel, 10 mp után automatikusan kikapcsol. Hasznos, ha zsebzár nélkül tesszük el, és véletlen benyomódik. Emellett rövidzár, illetve túltöltés elleni védelem is található benne.

Az akku aktív zsebzárral érkezik, így ha izzítani próbálunk, nem fog semmi történni. Nem kell megijedni, nem az akkumulátor a hibás. Nyomjuk meg gyorsan egymás után ötször a gombot, ekkor felvillanással jelzi a kör alakú LED, hogy bekapcsolt állapotba került. A zsebzár újbóli aktiválásához ugyanezt az eljárást követve ismét ötször gyorsan meg kell nyomni a gombot.

A lemerülést a LED piros színűre váltása jelzi, ekkor annyi a teendőnk, hogy az USB csatlakozóba bedugjuk a töltőt, melynek másik végét a számítógéphez, vagy a fali aljzathoz csatlakoztatjuk a megfelelő aljzat segítségével.

A készüléket töltés közben is tudjuk használni igény esetén.
Fali töltő esetén figyeljünk oda, hogy 5V fali töltővel töltsük, melynek töltőárama nem több, mint 500mA.
PRO

  • rugós középérintkező
  • könnyű üzembehelyezés
  • kompakt méret
KONTRA

  • fali adapter nem a készlet része
Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

TETSZETT

Belépő szintű VV eszköz

User Rating: 3.8 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?