A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Bebop Juice – Jet Black

Ebben a pár percben megismerkedünk a Bebop Juice Jet Black fantázianevű liquidjével, melyet a vapeispassion.com küldött tesztelésre.

A tesztelt liquid tulajdonságai

  • 30% PG – 70% VG
  • 6mg nikotin tartalom
  • 30ml
  • 3.600 Ft
  • 10 ml-re vetített ára: 1.200 Forint

Csomagolás

A liquid a szokásostól eltérően nem henger, hanem téglalap alakú üvegcsében kapható. A kupakja pipettás, garanciazáras. A címkén sajnos nem található a PG-VG aránya, csak a nikotin erőssége.

Kóstoló

A leírásban a következő szerepel: Kókuszos rum.

Borisz

Freakshow dripper, TempControllal (ni200 huzallal tekerve)

A kókusz az megvan, és jön a rum is mellé, csak meghalok tőle, olyan erős nekem a 6-os. 🙂 Mindenesetre érzem a kókuszos rumot benne. Picit emlékeztet a wunderbaum illatosító kókuszos illatára, háttérben a rumos ízzel. Nagyon telít.

Charlie

Taifun dripper, duál paralel, cellucottonnal

Kicsit erős nekem a 6-os… Nem vagyok nagy kókusz fan, de a rum az ami ennél a likvidnél dominál.

Matyi

Aria Orion V2, TempControllal (ni200 huzallal tekerve)

A vanília ahogy melegszik a kazán, új jön elő. Kicsit zavar is, számomra nem illenek össze a gyümölcsök a desszert ízekkel. Ez az első olyan alkoholos ízű leves, aminél egyből rávágnám kóstolás után, hogy ez rumos. Kókusszal együtt a rum egész jól elvan, itt is ízlik.

Verdikt

Megosztott bennünket. Borisznak és nekem nem ízlett, Matyinak bejött. Aki alkoholos-kókuszos ízt keres, az megtalálja a számítását.

PRO

KONTRA

  • megosztott bennünket az íz, de inkább billentünk a nem tetszett felé
És a végére egy kis játék. Meg szeretnéd nyerni ezt a 30ml (-20csepp) liquidet? Keress a videóban betűket, és tedd össze egy értelmes szóvá. Ha ez megvan, irány a facebook, és a bejegyzésbe írd bele a kirakott szót, és, hogy hol lehet megvásárolni a levest (bolt név, cím, weboldal is elfogadott). FONTOS! A betűk csak asztali webes kliensben jelennek meg, telefonon nem!!! Aki likeolja és kommenteli a bejegyzést, máris a kalapba kerül a nevével!

Sorsolás: augusztus 17. 21:00

Sok sikert.

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot
Íz
Gőz
Ár/érték arány

Nálunk 3-ból 2 embernél elbukott ez az íz.

Megveszem
User Rating: 4.7 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!