BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast #075 – A macska belebújt a bőgőmodba-jén

A hülye amerikaiak épp kábítószert szívnak az e-cigijeikből. Megemlítjük az aranyhuzalt mint új tekerni valót, és eljátszunk a gondolattal milyen lenne egy 1.5kg-os modot használni. No és a címadó macska és bőgőmod titkáról is lerántjuk a leplet. Meg az új helyesírásról…

Értékelés

Tisztelt hallgatóság, tessék osztani a MOVE-ot és ha van orvos/ápoló/stb. ismerős, dugjátok az orra alá!

https://sciencecig.wordpress.com/2015/04/13/852/

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia E-cigi akadémia Legyél te is szerkesztő

Jó szórakozást!

Eladó Taifun Eye

Olvasói kérdések

Előd

A kanger cserélhető, 0.5 ohm-os ellenállásával kapcsolatban lenne egy kérdésem: Minden kazánkfelújítós videóban/tutoriálban azt mondjátok, hogy a vattának épp annyira kell vastagnak lenni-e, hogy csak egy picit rántsa maga után a kanthal-t – amivel egyet is értek. Na most ez a kanger ellenállásokban úgy néz ki, hogy nagyon töményre be van sodorva a vatta, és gyakorlatilag lehetetlen úgy kiszedni a huzal közül, hogy ne rántsunk ki mindent. Ez jellemező minden ellenállásra, vagy csak nekem jutnak ezek? Ha igen, miért? Illetve ha használt(tat)ok ilyeneket, nektek mi a tapasztalat vele? Nekem 5-6 nap gyakorlatilag szénfekete, bár még használható, napi 2-3.5ML lekvidet(70-30) szívok el kb, mindig figyelve, hogy ne kapjak dry-hit-et. Ugyanakkor, mi a tapasztalatatok az új, vertikális ellenállásokkal? Nekem nem váltak be, 25W felett nyújta azt a teljesítményt, mint a régi 14-17W-on.

Tóth Gyula

Fifika liquidmesterhez lenne kérdésem, tervez-e új ízeket piacra dobni? Valamint szeretném megjegyezni, hogy valami hihetetlen jó a Jázmintea liquidje.

Matula Zoltán

Legutóbb ígéretett tett Krisztian Pifko a holland E-cigi helyzett kapcsán körbekérdez. Nem emlékszem, hogy ez a kérdés végül meg lett-e válaszolva.

Sorozat

 

Heti videó

Észvesztők

Kultúra rovat

Budavári borfesztivál

 

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #433 – Kockázat alapú adóztatást!

Szokjuk a szemüvegességet, utolért a kor bennünket is... Az angolok konzultálnak, közben alakul a vihar a biliben, jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. A svédek meg... adóval szedik szét a termékeket.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?