Podcast #076 – Maci Laci, te itt ne e-cigizzél!

A csapat 1/3 része épp egy konferencián, de a maradék 2/3 megpróbál helytállni. Szót ejtünk a közös nevezőről, és arról, hogy még mindig sokaknak nem sikerült fókuszba kerülni. Két hét múlva bíróság elé kerül a Totally Wicked, és rádöbbenünk, hogy nem csak Maci Laci találkozott hülye parkőrökkel.

Értékelés

Tisztelt hallgatóság, tessék osztani a MOVE-ot és ha van orvos/ápoló/stb. ismerős, dugjátok az orra alá!

https://sciencecig.wordpress.com/2015/04/13/852/

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia E-cigi akadémia Legyél te is szerkesztő

Jó szórakozást!

Eladó Taifun Eye
Adásmenet (megkattintható):

 

Röszke again

„El akartak temetni minket. nem tudták, hogy magok vagyunk” dokufilm jövőre

Nem csak a Maci Laciban hülye a parkőr

Közös nevező Angliában

Lancet pofozkodós thread + Demjén , #2 , #3

Még mindig nem sikerült fókuszba kerülni

Olvasói élménybeszámoló – Hollandia

Akkor a kérésnek megfelelően az amszterdami élmények: Miután kevés a dohányos, így vaperből sem sokat látni az utcán. Viszont téged megnéznek. Na nem azért, mert bármi bajuk van az ecigisekkel, de nem gondolják hogy ecigit szívsz. Ugyanis hasonló eszközökből szívható a marijuana, illetve több gombafajta és hasis kivonat is – így két ember akitől megkérdeztem, hogy lehet-e az adott helyen vapelni egyből azzal nyitott: marijuana van benne? Amikor megtudták, hogy csak e-cigi – akkor a válasz általában az volt, hogy „persze, ezeket mindenhol lehet szívni, nem?”. Sajnos a boltok számától nem voltam hanyatt vágódva, a belvárosi részen nem is találtam egyet sem (Dam és környéke) – de nem is akkora gond, mert meló miatt amúgy sem sok időm jutott volna ezek látogatására. (pedig örömmel hoztam volna valami liquidet). Vannak Hollandiában olyan városok ahol inkább elterjedtebb az egész e-cigaretta őrület – egy helyi srác elmondása alapján, itt annyira ez nem jellemző – de dohányosból is jóval kevesebbet látsz, mint pl. Budapesten ahogy azt már írtam korábban. Viszont pont egy kiállításon voltam, ahová összefújt a szél vagy 50000 embert a világ minden részéről. Angol, holland, amerikai, kínai vaperekkel is találkoztam. Az amerikaiak egyik fele leragadt az ego méretű cuccoknál, a másik oldal pedig a szokásos mecha + felhőköpő integrált tankkazán párosával tolta. A legdurvább cucc, amit láttam az egyik srác kezében, az a pornóiparban is simán megállta volna a helyét, egy Aspire CF Maxx + Atlantis Mega kombó volt. Komolyan, mint egy flakon Vape. Csak nem az ecigis vape, hanem a szúnyogriasztó… A maradék is valami Kanger tankot hajtott (általában Subankot) egy sima WV-s modról, TC-s eszközt talán kettőt ha láttam az egész út alatt. Igazi RBA-t, RTA-t senkinek a kezében nem láttam. A dohányosok egy része kíváncsian nézett rám, hogy mit is művelek, vagy még meg is kérdezték, hogy mi ez, és jó-e nekem. Egyetlen olyan emberrel találkoztam egész utam során, akit láthatóan zavart az ecigi okozta gőz – egy amerikai hölgyemény volt (akcentus alapján) – akit a Schipol Airport kijelölt dohányzó kalitkájában vagy 50 dohányos konstans füstölése mellett marhára zavart egy vaper feketeribizlis liquidjének illata. Nagyjából ennyi lenne a beszámoló. Jövőre remélhetőleg ecigi boltba is eljutok majd. 😀

 

Olvasói kérdések

Kocsis Tamás

Van annak módja, hogy a lötyit hosszú időre elrakjuk? Akár 4-5 évre minőségi romlás nélkül?

 

Sorozat

  • Z Nation S02
  • Fear the Walking Dead
  • The unbreakable Kimmy Schmidt
  • Under The Dome (kasza)

 

Heti videó

Kultúra rovat

Budavári borfesztivál

 

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #406 – Furcsa esetek

Athos bepillantást nyert a wanker bunkerba, Charlie pedig rájön, hogy ő a Mystic málna magyarországi …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?