BREAKING NEWS

Podcast #285 – Másnap

Ledobták az atomot, május 20-tól nem engedélyezett az ízesített e-liquidek forgalmazása. Hogyan tovább? Mi a jövő? Mit hoz a másnap?

Értékeld a podcastet iTunes-ban!
Jó szórakozást!
Adásmenet (megkattintható):

Válasz mindenkinek.

Kedves valahány név a naptárban.

Szeretném ezúton is megköszönni azt a sok aggódó bejegyzést amit a kialakult helyzettel kapcsolatban tettetek, bár néhányotok huncut módon amikor kellett volna a billentyűt, ami annak a képernyővel megáldott eszköznek az alsó vízszintes felületén foglal helyet nem ismertétek fel. Nos akkor kezdjük sorjában, először is a személyes indíttatású aggódásokkal: 

 • Nem, sajnos már nem férek vissza édesanyám méhébe, aki egyébként sem él már, így jogos az aggodalmatok hogy ez nem fog megvalósulni.
 • Igen, paraszti családból származom, nagyapáim földművesek voltak, bár apám már az iparosok körét szaporította, s idegen szívűként egy angol lovagló csizma volt a mester munkája, bár ezt ellensúlyozta hogy mellé beadott egy magyar cifra csizma szár díszvarrást is.
 • A büdös kommunista jelzőt visszautasítom, inkább vállalom az illatos reneszánsz ember megnevezést.
 • Nem, ezt rosszul gondolod, nem szoktunk Charlieval fajtalankodni, és nem alibi a három lányom sem, és te sem emeled meg a libidómat Tamáska.

Nézzük a szakmai kérdéseket:

 • Tudom, sokan gondoljátok azt hogy amit magatoknak kevertek azt másnak árulhatjátok, esetleg a Kínából rendelt cuccaitok árusítása az tök jogszerű. Azzal egyszerű szemlélettel hogy az árrés, az tulajdonképpen repedés az áfán, nekem semmi bajom, de a NAV-nak akadhat ezzel némi problémája.
 • Teljesen egyet értek azzal a kérdéssel hogy honnan rendeljetek.
 • A medve nem játék, az oroszlán nem cica, a facebook meg nem piactér, lehet hogy be van kötve a NAV-hoz.
 • A hogyan vattázzak mert nem tudok kérdésre az általános és mindent kielégítő válaszom, a ne vattázz…
 • A propilén glikol, a glicerin, aroma, nem elektromos cigaretta utántöltő folyadék, ezekből bármikor bárhonnan vásárolhatsz.
 • Az egyesület nem illegális nikotin lelőhely, és nem is dolga megszervezni a földalatti elosztó hálózatot.
 • Igen, május 20 után nem lesz nikotinos ízesített liquid a trafikokban, viszont minden más igen, reményeink szerint ez csak átmeneti állapot, és a járvány végével döntés születik erről is.
 • Minden olyan kezdeményezést támogatunk ami nem megy szembe a hatályos jogszabályoknak, illetve próbáljuk a meglévő értelmetlen rendeleteket lazítani, vagy megszüntetni. Tudom kevesek vagyunk ehhez, de veled is pont eggyel leszünk többen.
 • A dohányos is ember, te is az voltál.

GProv Paradox Squonker Mod – újra eladó!

Sorozatok/Filmek

Párásító a Patreonon

E heti adásunk kiemelt támogatói, köszönjük!

Hencz Imre
Goór Szilárd
Ficsor Zoltán
Fricska Sándor
Hajnal György
Megó Tibor
Bartók Csaba
Harsányi Ferenc
Simon Zsolt
Dondó Péter
Buza Tibor
Bódizs Péter
Tóth Gyula
Nagy Gergely
Várkonyi Andor
Dvarw

A letöltési lehetőség módja megváltozott! Direkt letöltésre továbbra is van lehetőség, de a lejátszó jobb alsó sarkában található a funkció. Használjátok bátran!
Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben Podcast oldal – libsyn
Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián
A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható. Ha szeretnél a témához hozzászólni, itt van rá lehetőséged! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #340 – Egy szuperhős élete

Öregszünk, de a sármunk a régi. Örömmel állapítjuk meg, hogy 200%-al hatékonyabb az e-cigi, és távolról csodáljuk a szuperhősök életét.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?