Podcast #285 – Másnap

Ledobták az atomot, május 20-tól nem engedélyezett az ízesített e-liquidek forgalmazása. Hogyan tovább? Mi a jövő? Mit hoz a másnap?

Értékeld a podcastet iTunes-ban!
Jó szórakozást!
Adásmenet (megkattintható):

Válasz mindenkinek.

Kedves valahány név a naptárban.

Szeretném ezúton is megköszönni azt a sok aggódó bejegyzést amit a kialakult helyzettel kapcsolatban tettetek, bár néhányotok huncut módon amikor kellett volna a billentyűt, ami annak a képernyővel megáldott eszköznek az alsó vízszintes felületén foglal helyet nem ismertétek fel. Nos akkor kezdjük sorjában, először is a személyes indíttatású aggódásokkal: 

 • Nem, sajnos már nem férek vissza édesanyám méhébe, aki egyébként sem él már, így jogos az aggodalmatok hogy ez nem fog megvalósulni.
 • Igen, paraszti családból származom, nagyapáim földművesek voltak, bár apám már az iparosok körét szaporította, s idegen szívűként egy angol lovagló csizma volt a mester munkája, bár ezt ellensúlyozta hogy mellé beadott egy magyar cifra csizma szár díszvarrást is.
 • A büdös kommunista jelzőt visszautasítom, inkább vállalom az illatos reneszánsz ember megnevezést.
 • Nem, ezt rosszul gondolod, nem szoktunk Charlieval fajtalankodni, és nem alibi a három lányom sem, és te sem emeled meg a libidómat Tamáska.

Nézzük a szakmai kérdéseket:

 • Tudom, sokan gondoljátok azt hogy amit magatoknak kevertek azt másnak árulhatjátok, esetleg a Kínából rendelt cuccaitok árusítása az tök jogszerű. Azzal egyszerű szemlélettel hogy az árrés, az tulajdonképpen repedés az áfán, nekem semmi bajom, de a NAV-nak akadhat ezzel némi problémája.
 • Teljesen egyet értek azzal a kérdéssel hogy honnan rendeljetek.
 • A medve nem játék, az oroszlán nem cica, a facebook meg nem piactér, lehet hogy be van kötve a NAV-hoz.
 • A hogyan vattázzak mert nem tudok kérdésre az általános és mindent kielégítő válaszom, a ne vattázz…
 • A propilén glikol, a glicerin, aroma, nem elektromos cigaretta utántöltő folyadék, ezekből bármikor bárhonnan vásárolhatsz.
 • Az egyesület nem illegális nikotin lelőhely, és nem is dolga megszervezni a földalatti elosztó hálózatot.
 • Igen, május 20 után nem lesz nikotinos ízesített liquid a trafikokban, viszont minden más igen, reményeink szerint ez csak átmeneti állapot, és a járvány végével döntés születik erről is.
 • Minden olyan kezdeményezést támogatunk ami nem megy szembe a hatályos jogszabályoknak, illetve próbáljuk a meglévő értelmetlen rendeleteket lazítani, vagy megszüntetni. Tudom kevesek vagyunk ehhez, de veled is pont eggyel leszünk többen.
 • A dohányos is ember, te is az voltál.

GProv Paradox Squonker Mod – újra eladó!

Sorozatok/Filmek

Párásító a Patreonon

E heti adásunk kiemelt támogatói, köszönjük!

Hencz Imre
Bartók Csaba
Dvarw
Nagy Gergely
Bódizs Péter
Simon Zsolt
Farkas Zoltán

A letöltési lehetőség módja megváltozott! Direkt letöltésre továbbra is van lehetőség, de a lejátszó jobb alsó sarkában található a funkció. Használjátok bátran!
Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben Podcast oldal – libsyn
Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben): Bernárius RóbertFicsor ZoltánPifkó KrisztiánSzékely Attila
A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható. Ha szeretnél a témához hozzászólni, itt van rá lehetőséged! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #405 – Egészségügyi parazita-fanatikusok

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?