A svédeknél az a fura helyzet állt elő, hogy már most is bőven teljesítik az EU-s dohányzás visszaszorítási célokat, nem is tudjuk, hogy mit kezdjenek ezzel a ténnyel. Hogy mi lesz, ha ez az agyament szituáció nem változik? Na, ezen polemizálunk mi is, és beszélgetünk arról, hogy az élelmiszeripari aroma mivel másabb.
Hencz Imre
Bartók Csaba
Fricska Sándor
Dvarw
Nagy Gergely
Bódizs Péter
Simon Zsolt
Farkas Zoltán
A letöltési lehetőség módja megváltozott! Direkt letöltésre továbbra is van lehetőség, de a lejátszó jobb alsó sarkában található a funkció. Használjátok bátran!
Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Székely Attila
A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható. Ha szeretnél a témához hozzászólni, itt van rá lehetőséged! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.
Az adás jelentős részében az aroma lefoglalásról beszélünk az érintett vállalkozás üzemeltetőjével, boncolgatva a miérteket és a lehetséges végkimeneteleket. A maradék időben egy fantasztikus (sic!) íráson kacagunk, ami az OGYÉI oldalán található, érdemes rápillantani!