BREAKING NEWS

Blog archívum

Indukciós hevítés

Az akkumulátor energiájával egy tekercs mágneses teret hoz létre, ami hőt gerjeszt a hevítőkamrában, amelybe a dohánytöltetet belehelyezzük. A hevító kamra hőmérsékletét az elektronika folyamatos kontroll alatt tartja, elkerülve ezzel a túlmelegedést. Ilyen technológiát használ a glo™ hyper+ készülék.

Tovább olvasom »

Mi az a hevített dohánytermék?

A speciális dohánytöltetet hevítjük, majd ennek gőzét szívjuk, mint a hagyományos cigarettát. Mivel nem történik elégtelen égés, így a káros anyagok nagy része elmarad. Ártalomcsökkenése a hagyományos cigarettákhoz képest 90-95%, tehát ennyivel kevesebb káros anyag jut a szervezetedbe. Ez sem veszélytelen, a legjobb a teljes leszokás.

Tovább olvasom »

Füst vagy pàra?

Égésről nem révén szó, hanem párologtatásról (vaporizálásról), ezért kijelenthetjük, hogy nem füst, hanem gőz termelődik.

Tovább olvasom »

Milyen szerszámokra van szükség a felújításhoz?

Először nézzétek meg az alábbi pár perces videót! Ezzel a csomaggal már komolyabb kazánokat is fel lehet újítani.

Tovább olvasom »

Mitől füstöl az e-cigi?

Igazából semmitől, mivel nem füst, hanem gőz távozik kilélegzéskor. 😉 A patronban/kazánban van egy pici fűtőszál az üvegszálra/vattára/fémszövetre/cellucottonra/sodronyra/kerámiára tekerve, ami használatkor felizzik, és ezáltal az e-liquidet gőzölögteti el a vivőközegből. Ebből lesz a gőz, amit belélegzünk. Ez a gőz nem égéstermék és a bútorok/ruhák sem szívják be az illatát/szagát.

Tovább olvasom »

Olcsóbb, mint a dohányzás?

Ha valaki ismeri a mértéket, és nem hobbiként tekint rá, hetente újabb és újabb készüléket vásárolva, akkor mindenképpen! Összehasonlításul: napi 15-20 szál cigarettát szívtam, amikor 880 Ft volt egy doboz cigaretta. Átlag napi egy dobozzal számolva az kb. 26.500 Ft /hó. Ezzel szemben átszokás után körülbelül havi 1dl liquidet fogyasztottam, ami akkori áron 7.000 Ft volt. A kezdeti beruházást nem …

Tovább olvasom »

Le lehet szokni a dohányzásról e-cigaretta segítségével?

Sokszor, sok helyen elmondtuk: Az elektromos cigarettára nem leszoktató eszköz, hanem a dohányzás egy egészségesebb alternatívája. Általában a kárcsökkentés, spórolás és a nagyobb élvezeti éréke miatt választják az elektromos cigarettát az eddigi szenvedélyük helyett. Azt viszont mindenképpen tudni kell, hogy az e-cigi nem szokik le vagy át helyettünk, ehhez a saját elhatározásunk is kell és a dohányzási szokásainkhoz megfelelő termék.

Tovább olvasom »

Tényleg teljesen pótolja az e-cigi a normál cigarettát?

Teljes mértékben. Hozzáteszem, ehhez szükséges, hogy jól válasszunk készüléket, és liquidet. Saját tapasztalatomból kiindulva egyik nap még hagyományos cigarettát szívtam, másik nap már e-cigit. Vannak, akik a reggeli kávéhoz szükségesnek találják az analóg cigarettát, de ez csak rossz beidegződés, amit el lehet hagyni.

Tovább olvasom »

Mi az a szentháromság?

Íz-Gőz (mennyiség,tömörség)-Torokhatás hármas megfelelő “elegye” a felhasználó számára. Mindenkinél más és más, saját preferenciái figyelembevételével.

Tovább olvasom »

Mik azok a DIY kazánok?

A Do It Yourself-ből fordítva: csináld magad. Kazánok, melyeket saját magunk újíthatunk fel.

Tovább olvasom »

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?