BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Aspire CF VV

Nagyon megörültem, amikor kézbe foghattam az Aspire új eGO méretű készülékeit. Lássuk mit lehet róla tudni!

A doboz tartalma

  • 1100 mAh vagy 1600 mAh VariVolt akkumulátor
  • leírás

Nem valami sok, itt kellett először szembesülnöm azzal, hogy nincs töltőkábel a dobozban, túrhattam a lakást a régi készletekért, hátha találok ilyen eGO töltőt…. Egyébként maga a készülék nagyon szép kidolgozású, nem karbon hatású, hanem valódi szénszálas a borítása. A csatlakozója eGO-510, így kedvenc kazánunkkal is nyugodtan használhatjuk. Emellett rozsdamentes acélból készült, majdnemhogy gondozásmentes. Aminek örültem, hogy itt is rugós középérintkezővel találkoztam, így nem kellett a kazánok érintkezőjét állítgatnom.

Csemege a belépő szintű modelleknél a változtatható feszülség, melyet az alsó részen található gyűrűvel szabályozhatunk 3.3V – 4.8 V között.

A készülék bekapcsolása a gomb 5-szöri megnyomásával érhető el. A gomb körül található LED fény jelzi, milyen kondícióban van az akkumulátorunk.

Kék szín: 3.5 V – 4.15 V

Narancs szín: 3.2 V – 3.5 V

Rendelkezik véletlen izzítás elleni védelemmel, 10 mp után automatikusan kikapcsol. Hasznos, ha zsebzár nélkül tesszük el, és véletlen benyomódik. Emellett rövidzár, illetve túltöltés elleni védelem is található benne.

Az akku aktív zsebzárral érkezik, így ha izzítani próbálunk, nem fog semmi történni. Nem kell megijedni, nem az akkumulátor a hibás. Nyomjuk meg gyorsan egymás után ötször a gombot, ekkor felvillanással jelzi a kör alakú LED, hogy bekapcsolt állapotba került. A zsebzár újbóli aktiválásához ugyanezt az eljárást követve ismét ötször gyorsan meg kell nyomni a gombot.
Fali töltő esetén figyeljünk oda, hogy 5V fali töltővel töltsük, melynek töltőárama nem több, mint 500mA.
PRO

  • rugós középérintkező
  • könnyű üzembehelyezés
  • prémium design
KONTRA

  • a töltő nem a készlet része
Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

TETSZETT

A töltő hiánya zavaró, ezt leszámítva remek darab

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?