Karácsonyi nyereményjáték

A héten felkerült az oldalra néhány kezdőkészlet, mod. A videók elkészültekor jelezték a forgalmazók, hogy nem tartanak igényt a készülékekre, felajánlják azt egy nyereményjáték díjaiként.

Melyek ezek a készülékek?

UPDATE

A liquidgarden.eu jóvoltából minden szerencsés nyertes tetszőlegesen választott 3 ízt választhat a palettájukról! 4 nyertes, fejenként 3*18ml Köszönöm a nagyvonalú felajánlást!

Csinos kis csapat! A 2 darab Aspire akksihoz 1-1 darab kazánt is mellékelünk. A kisebbikhez a helix típusút, a nagyobbikhoz a Mini Nova típusút, szépséggyűrűvel.

Játék menete

  1. Látogasd meg az ecigitesztek facebook oldalát ITT
  2. Likeold a megfelelő, neked tetsző készülék bejegyzését, és oszd meg a saját üzenőfaladon, illetve kommentben írd be az Ecigitesztek Facebook oldalán a megnyerni kívánt készülék bejegyzése alá, hogy miért szeretnéd megnyerni.
  3. Várd a sorsolást! A játék december 18-án zárul, a sorsolás közvetített hangout beszélgetés keretében kerül megtartásra, 20:00 után, még aznap!
Többen kérdeztétek a Facebookon, hogy csak 1-re lehet-e jelentkezni. Nem, akár az összesre, de csak egyet fog megnyerni az illető, amelyiket előbb nyerte.
FIGYELEM! A postaköltség minden esetben a nyertest terheli! Amennyiben futárral kézbesítve szeretné mihamarabb kézhez kapni, úgy 1000 Ft a futárköltség belföldre, így másnapra már nála lehet a nyereménye. Sima levélként feladva ez 600 Ft, mely összeg számlára érkezése után azonnal postázom a nyereményét! Amennyiben a nyertes nem jelentkezik, nyereményét egy későbbi sorsoláson fogom újra kisorsolni.

Mégegyszer a nyereményjátékban résztvevő bejegyzések, készülékek

Játékra fel!

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

E-liquid használati szokások

Vészesen közeleg a határidő, vele együtt pedig az elektromos cigaretta folyadékok szabályozásának ideje.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?