BREAKING NEWS
ios app

Tisztítás, karbantartás

Kezd mindenki nagyon okos lenni, reméljük nyomon követtétek idáig a sorozatot. Tisztában vagyunk már azzal, hogyan és mit kell használni, mit szívunk, de a sok szívásban néha-néha azért a karbantartásra is kell időt szakítanunk, és nem csak azért, hogy ragyogjon a fém, mint Salamon tök…életessége, hanem, mert a szemünkön kívül a villamos vezetésre is igen jó hatással lesz, ha nem vagyunk restek, és rendszeres időközönként rászánjuk azt a fél órát. Természetesen a MOD-ok mellett a kazánokat, patronokat is illendő rendbe tenni, erre a végén térünk majd ki!

Első és legfontosabb dologként tisztázzuk miért is van arra szükség, hogy tisztítsunk egy fémdarabot.

Nem jó az úgy? Ki sem viszem itthonról….

Nem, nem jó. Nem a közönségnek kell megpucolni, hanem azért, hogy elősegítsük a töltések minél szabadabb áramlását. Nézd meg a készüléked most! Látsz rajta piszkot? NEEEEM? Ne kamuzz, puha az orrod! Tegnap takarítottad? El kell, hogy keserítselek, akkor is van rajta legalább egy kis oxidréteg a csatlakozókon. Nem azt mondom, hogy naponta takarítsd, de hetente-kéthetente illendő elővenni a rongyot, és chip spray-t. Minimum. Mindenhol, ahol fém a fémmel csatlakozik (menet, rugós érintkező), veszteség lép fel. Minél elhanyagoltabb, koszosabb a készüléked, annál több. Honnan fogod ezt megtudni? A bejegyzés további tartalmához jelentkezz be!

Ez is érdekelhet

E-cigi porlasztók, patronok kezdőknek

Az elektromos cigaretták világa töretlen fejlődésben van, hónapról hónapra jelennek meg újabb és újabb porlasztók …

Egy megjegyzés

  1. Nincs jogosultságod a hozzáaszólások megtekintéséhez!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?