BREAKING NEWS
ios app

Podcast #083 – Az ön rákja fontos számunkra!

Az események felgyorsultak, látszik, hogy szervezetten történik a támadás az e-cigi ellen, de mi nem adjuk fel! Petíciót írunk, adatot igénylünk, és készülünk az utcára vonulásra!

Értékelés

Tisztelt hallgatóság, tessék osztani a MOVE-ot és ha van orvos/ápoló/stb. ismerős, dugjátok az orra alá!

https://sciencecig.wordpress.com/2015/04/13/852/

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia E-cigi akadémia Legyél te is szerkesztő

Jó szórakozást!

 

Az anti-lop oldalon az alábbi adatokkal tudtok feljelentést tenni:

Szeretném mindenkinek javasolni, hogy tegyen közérdekű bejelentést (akár névtelenül) a http://www.anti-lop.hu/ oldalon pályázati támogatással való visszaélés gyanúja miatt, a http://www.life.hu/drlife/20151109-az-elektromos-cigaretta-is-karos-az-egeszsegre.html címen elérhető fizetett cikk miatt. Kettő perc az egész. Én az alábbi kísérőszöveget írtam: “A 2015 november 9-én megjelent, http://www.life.hu/drlife/20151109-az-elektromos-cigaretta-is-karos-az-egeszsegre.html címen olvasható fizetett cikk alján a következő megjegyzés olvasható: “A cikk megjelenését a Széchenyi 2020 program támogatta”. A pályázati lehetőségeket böngészve én nem találtam olyan támogatási programot, amely célkitűzéseivel összhangban lenne fent nevezett cikk fizetett megjelentetése. A cikk tartalma a rendelkezésre álló tudományos munkák fényében egyoldalú tény- és arányhamisítás, rendkívül aggályosnak tartom, hogy valaki, vagy valakik a népesség öncélú félreinformálására használják fel a Széchenyi 2020 program által nyújtott támogatást. Ezúton kérem az eset szíves kivizsgálását.” Kiválasztott intézmény (jobb híján): KEHI – Kormányzati Ellenőrzési Hivatal

Heti Videó

 

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

Ez is érdekelhet

Podcast #222 – Hasta la vista, baby

Hólapátot törünk, dobozokat bontunk, de leginkább megemlékezünk Andy Vajnáról. Az adás további részében Aaronék új projektjével ismerkedünk, és elkezdünk Stuttgartról ötletelni. Hasta la vista, Andy!

Egy megjegyzés

 1. Olvastam hogy a dohánytermékek piaca is szűkülni fog.
  http://vs.hu/kozelet/osszes/megszivjak-a-dohanyosok-sok-nepszeru-marka-eltunik-a-trafikokbol-1117
  Csodálatos módon:
  “A trafikokba mostantól csak ez egy társaság szállíthat cigarettát. A koncessziót Sánta János cége, a Tabán Trafik és a British American Tobacco nyerte meg.”
  Én két okból vagyok most itt:
  – nem azért keresem a pénzt, hogy ######## ########### ###### ######
  – már találkoztam az e-cigivel (a Lázár-Sánta tengely akciói előtt) és nem volt panaszom rá, és eldöntöttem hogy a szűkös hozzáférhetőség ellenére is hazafias kötelességem hogy átálljak.
  Balogúr már tudja, hogy az e-cigaretta az ellenállás egyik formája.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?