BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Phoenix V2

Ebben a videóban a Phoneix V2-vel ismerkedünk meg közelebbről, melyet a vape42 webáruháztól kaptam tesztelésre.

Vizsgáljuk meg először kívülről a készüléket.

Mindenféle csicsa és doboz nélkül érkezik, 1 kis nejlontasakban. A mérete 15*26mm drip és menet nélkül. A kazánpalást megfelelően tart, 2 darab o gyűrű biztosítja, hogy ne mozduljon el. Nem menetes, úgyhogy könnyen be lehet állítani a megfelelő pozícióját a levegőzőlyuknak ( ami nekem kicsit kicsi ). Sajnos vagy nem, de a palástot levenni csak úgy lehet, ha betekerjük a készülékbe, cserébe áll, mint Katiban a gyerek ( Katalinoktól ezúton is elnézést kérek! ). Gyárilag van benne egy kb 2.4 ohmos tekerés, ami pont arra jó, hogy kivegyük, és megnézegessük. Semmi extra,  3*1mm üvegszál.

Kapott helyette 0.32-es kanthalból egy micro coilt 8 menettel, így 1.5 ohm lett. Nem extrém, de ide pont jó lesz. Az üvegszálat cseréltem 2mm-esre. Egy drótdarabbal áthúztam, így 4mm van befűzve a tekerésbe.

A középoszlophoz való befogatás egyszerűbb, mint a negatív pont rögzítése. Ebből mellesleg 3 db van, szóval aki több tekerést szeretne elrejteni benne, megteheti ( bár sajnos levegőlyukból csak 1 darab van, de vállalkozó kedvűek megfúrhatják a palástot.

Pár slukk után kellemesen bemelegszik a kazán. A gőz már az első slukktól vastag. A TH is rendben van, a levegőt kicsit keveslem, de szép lassú, megfontolt pöfékeléshez megfelelő.

PRO

  • kicsi, hamar átmelegszik
  • ára ( a cikk megírásakor 1.942.- Forint )

KONTRA

  • a negatív bekötési pont csavarja kúpos fejű, így igencsak meg kell dolgozni vele, hogy stabilan fogja
  • méretéből adódóan kicsit több kézügyesség szükséges hozzá

A tesztpéldányt köszönöm a vape42.hu webáruháznak!

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó? Vedd fel velem a kapcsolatot.

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

AJÁNLOTT

Kicsi a bors, de erős!

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?