Kamry K1000 Alupipe

Pipa még nem volt nálam, ezt is el kell egyszer kezdeni. Már csak egy lornyon hiányzott a kezemből, hogy valódi úrnak érezhessem magam pöfékelés közben. 🙂

Mit tartalmaz a készlet?

 • alumínium pipafej
 • alumínium csutora
 • integrált patron (2.4 Ohm)
 • 18350 IMR akkumulátor 2 db
 • Xtar MC1 töltő
 • hordozótok

Méret: 11*135mm

Súly: 27g

A pipafej és a szipka anyaga eloxált alumínium. Fogásra nagyon jó, bár hidegben okozhat kesztyű nélkül kellemetlenséget. A választható színek fekete, piros, ezüst, kék.

Fontos: A cella negatív pólussal lefelé kerüljön a pipába. Az akkufedélen található gomb nyomva tartásával történik az izzítás, melyet nem kísér fényjelenség, nem villan fel LED, csak a diszkrét sercegést hallhatjuk, ahogy izzít a kazánunk.

A csatlakozója állítható, és bármilyen 510 szabvány porlasztó feltekerhető rá.

1 db 18350 méretkódú akkumulátorral működik, mely lehet flat vagy button top is. A készletben 2 darab IMR 850mAh XTAR akkumulátor foglalt helyet, így én is ezekkel használtam.

A készülék kidolgozásával nincs semmi szembetűnő probléma. Amit én hiányoltam róla, az egy kicsivel nagyobb gázelvezető furat, de a célnak még épp megfelel ez is. A kapcsolója könnyen jár, nem tapasztaltam vele problémát, pont kellemes volt számomra az erő, amit a működéshez kellett kifejtenem.

A tank semmi extra, a Helixben jól megszokott kazán dolgozik benne, plexi palást, krómozott alsó és felső rész. A szipkája nagyon kellemes, azt hittem műanyag, de nem. Ez is ugyanabból az eloxált alumíniumból készült, mint az akkutest. Az feltűnt, hogy 5-10 perc pöfékelés után mintha kilazulna a szipka. A felső palást és szipka találkozásánál a lecsapódó kondenz szépen megkeni a dupla o gyűrűket, és ettől olyan érzésünk lesz, mintha épp ki akarna esni.

Fígyelem, barkács rovatunk következik!

A lötyögést meg tudjuk szüntetni, ha az o gyűrűket levesszük, és pár menet cérnaszállal „alábővítünk’, így kissé szétnyomva az o gyűrűket. Másik megoldás, hogy nagyobbra cseréljük azokat.

PRO

 • állítható 510 csatlakozó
 • könnyű üzembehelyezés

KONTRA

 • szipka hajlamos a lötyögésre
 • csúszik az izzadt tenyérben
 • ár

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

Belépő szintű pipa szett.

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

SXK Nebula Zero mini

Mindig megörülök, amikor zsebbarát modot tesztelhetek. Ilyen volt az IPV D2 is, most pedig a …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?