BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


BilletBox

Mindig szerettem volna egy végletekig leegyszerűsített modot. Ezzel a készülékkel egy lépéssel közelebb kerültem hozzá. 1 darab gomb, a többi a gépháztető alatt. Lássuk csak!

A csomag tartalma:

 • BilletBox
 • O gyűrű készlet
 • 2 db töltőcsőr
 • 1 db töltőflaska
 • 1 db fecskendő

Maga a készülék alumíniumból készül, CNC forgácsolással. A front és hátoldal karbonnal van borítva. Az ajtó egy golyós zárszerkezettel kattan a helyére, ez fed el minden lényeges dolgot. Hogy mik azok?

 • 6.5 ml űrtartalmú delrin tank
 • Feszültségállító potméter ( 4-5.5V )
 • 2 db 16340 méretkódú akku befogadására kialakított hely

Ennyi. Nem sok, nem is kevés.

Beüzemelés

A beüzemeléshez 1 darab vatelines patronra lesz szükségünk, mely a menet nélkül 35 mm hosszúságú. Ezt kell a szokásos módon feltölteni liquiddel, illetve kilyukasztani ( ha nem előre lyukasztott patronnal dolgozunk ). Ha ezzel megvagyunk, a delrin tank 2 db O gyűrűjét megnedvesítjük, és behelyezzük a cartot a helyére. Ez után jöhet a tartály feltöltése a gumidugóval záródó szelep mellett a töltőtűvel. A tank újabb verziója nem plexi, hanem szintén delrin, de el van vékony csövecskék mentén vékonyítva, így tökéletesen láthatjuk a folyadékszintünket.

Ha ezzel megvagyunk, már csak be kell tennünk a tartályt a helyére. A vatelines patronunk nem kell sehová betekerni, az egy alsó réz tuskóra felfekszik. A stabilitást a mod külső részén betekerhető rézgyűrű adja. Ez belülről ráfekszik a patronra, egyben rá is nyomja a rézpogácsára.

Nem kell izomból meghúzni, ha túlzottan ráfeszítjük a csavart, a cartomizer negatív pólusát is ráfeszíti a pozitív réz érintkezőre, és zárlatot okoz!

A feszültségtartomány meghatározza a készülékbe helyezhető vatelines patronok ellenállását. 2.5-3Ω között tudunk értelmesen „dolgozni” a készülékkel.

Ha mindezekkel megvagyunk, nincs más dolgunk, mint beállítani a potenciométerrel a kívánt feszültségértéket, és az ajtót visszacsúsztatni a helyére.

A készülék Blackie szavaival élve Ninja Mod. 🙂 Ez annyit takar, hogy pici is és minden csicsát és sallangot mellőz mind kívül, mind belül. Észrevétlenül lehet hordani akár ingzsebben is, hisz összeszerelt állapotában csak egy dobozt látunk, és a saját drip tipünket.

Hogy kiknek nem ajánlott? Akik nagy gőzöket keresnek. Ez nem erről szól. Az ízeket viszont vatelineshez hűen remekül adja! A 6.5 ml űrtartalommal pedig egy átlagos vaper egy napot lazán kihúz.

Aki nem szeretne vatelines patronokkal játszani, megteheti, hogy patron méretű felújítható kerámiacsészés kazánt tesz bele, ennél a külső gyártónál ilyen is kapható. Ha pedig a felújítás a gondja, akkor olyan kit is kapható itt, amellyel, sima BDC patronnal fogjuk tudni használni. A lehetőség adott, mindenki kísérletezhet kedvének megfelelően. Ha pedig nincs kedve kísérletezni, és unja a mókolást, akkor sima vatelines patron üzemmódban használja, és élvezi a BilletBoxot.

Amikor én vásároltam, 2 verzió létezett. Az általam is birtokolt „sima” verzió, illetve a Piebald, ami mindössze a gombjában tér el. Azóta bővült a széria, immáron lehet nem csak polírozott, de anodizált verziót is kapni a készülékből ( fekete ).

Aki nem sajnálja a ~180$ induló árat ( plusz kb 8.000 Ft vámot – a cég nem hajlandó senki kedvéért játszani a számlákkal, és ez jól is van így! ), az egy roppant kompakt, szerethető készüléket tudhat a magáénak. Csak meg kell találni azt a pillanatot, amikor lehet kapni a shopban. Ami nem egyszerű!

Hetente egyszer, szombaton, montanai idő szerint 10-16 között aktiválják a vásárlási lehetőséget a shopban. Érdemes szemfülesnek lenni, amikor én vásároltam 10 perc alatt elfogyott az összes!
PRO

 • exkluzív darab
 • kidolgozás minősége
 • egyszerű kezelhetőség
KONTRA

 • ára
 • viszonylag rövid üzemidő
 • vásárlás csak adott napokon, adott időszakban

A gyártó honlapja: http://www.billetboxvapor.com

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

Egyszerű, ám exkluzív darab

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pioneer4You IPV D2 75W Box mod

Az előző tesztben a nagy testvér volt terítéken, most egy kis kiruccanást teszünk a hordozhatóság és …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?