A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


BilletBox

Mindig szerettem volna egy végletekig leegyszerűsített modot. Ezzel a készülékkel egy lépéssel közelebb kerültem hozzá. 1 darab gomb, a többi a gépháztető alatt. Lássuk csak!

A csomag tartalma:

  • BilletBox
  • O gyűrű készlet
  • 2 db töltőcsőr
  • 1 db töltőflaska
  • 1 db fecskendő

Maga a készülék alumíniumból készül, CNC forgácsolással. A front és hátoldal karbonnal van borítva. Az ajtó egy golyós zárszerkezettel kattan a helyére, ez fed el minden lényeges dolgot. Hogy mik azok?

  • 6.5 ml űrtartalmú delrin tank
  • Feszültségállító potméter ( 4-5.5V )
  • 2 db 16340 méretkódú akku befogadására kialakított hely

Ennyi. Nem sok, nem is kevés.

Beüzemelés

A beüzemeléshez 1 darab vatelines patronra lesz szükségünk, mely a menet nélkül 35 mm hosszúságú. Ezt kell a szokásos módon feltölteni liquiddel, illetve kilyukasztani ( ha nem előre lyukasztott patronnal dolgozunk ). Ha ezzel megvagyunk, a delrin tank 2 db O gyűrűjét megnedvesítjük, és behelyezzük a cartot a helyére. Ez után jöhet a tartály feltöltése a gumidugóval záródó szelep mellett a töltőtűvel. A tank újabb verziója nem plexi, hanem szintén delrin, de el van vékony csövecskék mentén vékonyítva, így tökéletesen láthatjuk a folyadékszintünket.

Ha ezzel megvagyunk, már csak be kell tennünk a tartályt a helyére. A vatelines patronunk nem kell sehová betekerni, az egy alsó réz tuskóra felfekszik. A stabilitást a mod külső részén betekerhető rézgyűrű adja. Ez belülről ráfekszik a patronra, egyben rá is nyomja a rézpogácsára.

Nem kell izomból meghúzni, ha túlzottan ráfeszítjük a csavart, a cartomizer negatív pólusát is ráfeszíti a pozitív réz érintkezőre, és zárlatot okoz!

A feszültségtartomány meghatározza a készülékbe helyezhető vatelines patronok ellenállását. 2.5-3Ω között tudunk értelmesen “dolgozni” a készülékkel.

Ha mindezekkel megvagyunk, nincs más dolgunk, mint beállítani a potenciométerrel a kívánt feszültségértéket, és az ajtót visszacsúsztatni a helyére.

A készülék Blackie szavaival élve Ninja Mod. 🙂 Ez annyit takar, hogy pici is és minden csicsát és sallangot mellőz mind kívül, mind belül. Észrevétlenül lehet hordani akár ingzsebben is, hisz összeszerelt állapotában csak egy dobozt látunk, és a saját drip tipünket.

Hogy kiknek nem ajánlott? Akik nagy gőzöket keresnek. Ez nem erről szól. Az ízeket viszont vatelineshez hűen remekül adja! A 6.5 ml űrtartalommal pedig egy átlagos vaper egy napot lazán kihúz.

Aki nem szeretne vatelines patronokkal játszani, megteheti, hogy patron méretű felújítható kerámiacsészés kazánt tesz bele, ennél a külső gyártónál ilyen is kapható. Ha pedig a felújítás a gondja, akkor olyan kit is kapható itt, amellyel, sima BDC patronnal fogjuk tudni használni. A lehetőség adott, mindenki kísérletezhet kedvének megfelelően. Ha pedig nincs kedve kísérletezni, és unja a mókolást, akkor sima vatelines patron üzemmódban használja, és élvezi a BilletBoxot.

Amikor én vásároltam, 2 verzió létezett. Az általam is birtokolt “sima” verzió, illetve a Piebald, ami mindössze a gombjában tér el. Azóta bővült a széria, immáron lehet nem csak polírozott, de anodizált verziót is kapni a készülékből ( fekete ).

Aki nem sajnálja a ~180$ induló árat ( plusz kb 8.000 Ft vámot – a cég nem hajlandó senki kedvéért játszani a számlákkal, és ez jól is van így! ), az egy roppant kompakt, szerethető készüléket tudhat a magáénak. Csak meg kell találni azt a pillanatot, amikor lehet kapni a shopban. Ami nem egyszerű!

Hetente egyszer, szombaton, montanai idő szerint 10-16 között aktiválják a vásárlási lehetőséget a shopban. Érdemes szemfülesnek lenni, amikor én vásároltam 10 perc alatt elfogyott az összes!
PRO

  • exkluzív darab
  • kidolgozás minősége
  • egyszerű kezelhetőség
KONTRA

  • ára
  • viszonylag rövid üzemidő
  • vásárlás csak adott napokon, adott időszakban

A gyártó honlapja: http://www.billetboxvapor.com

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

Egyszerű, ám exkluzív darab

User Rating: 4.6 ( 1 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Pioneer4You IPV D2 75W Box mod

Az előző tesztben a nagy testvér volt terítéken, most egy kis kiruccanást teszünk a hordozhatóság és …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!