QZI Pelso tank

Az előző bejegyzésben az alap QZI Pelso dripper szettel ismerkedtünk meg, most a tank kiegészítő lesz terítéken.

Ami különbség az alaphoz képest, az egy közgyűrű ( ~5.000 Ft ), illetve a vatelines szett ( ~7.500 Ft ) lesz. A tank üzemmódhoz szükséges a drip üzemmódban összeállított készülék megléte, ennek beüzemelését IDE KATTINTVA ismerhetitek meg.

Összeszerelés

Más dolgunk nincs vele, csak a drip feltét záróelemét letekerni, és a helyére betekerni a tank átalakító gyűrűt. Ezen 2 darab fix lyuk található, illetve egy csavarral lezárt. Ezekbe a lyukakba kell behelyeznünk a fémszövetből készített levezetőszálainkat ( mint a Taifun GS-nél ), majd összeszerelni a tank maradék részeit. Ehhez a levegőcsövet tekerjük bele a drip csatlakozásába belülről, figyelve arra, hogy az O gyűrű a helyén maradjon.

Az O gyűrű fog azért felelni, hogy ne árassza el a kazánunkat a liquid, így ennek megléte kulcsfontosságú lesz számunkra! A másik fontos dolog, hogy a levezetőcső érintkezzen a vattánkkal/üvegszállal/cellucottonnal, másképp szintén elárasztjuk a kazánterünket.

Ha ezzel megvagyunk, tekerjük a véglezáró elemre a fém palástot, majd fejjel lefelé fordítva töltsük meg e-liquidünkkel ( maximum a levegőzőcsőig ). Ha ez kész, akkor nincs más dolgunk, mint fejjel lefelé állítva összecsavarjuk a közgyűrűvel, amelybe előzőleg a fémszövet levezetőszálakat betoltuk.

Ez a konfig is heteken keresztül üzemelt, mielőtt megírtam ezt az ismertetőt, illetve elkészítettem a videót. Leginkább kijárós setupnak tudnám jellemezni. Hatalmas űrmérettel tudunk gazdálkodni, de szükséges hozzá egy megfelelően elkészített kazántér, megfelelő levezetőszálak, így nálam a másik két üzemmód ismeretében a képzeletbeli harmadik helyen végzett a tank üzemmód. Tank feltéttel single coillal használtam, 1.2 Ω tekeréssel, 1 mm levegőlyukkal ( és sokszor azon is szűkítettem ).

Aki esetleg nem QZI Next tulaj, de szeretne egy ilyen dripkazánt, annak sem kell kétségbeesnie: elérhető számára a natív csatlakozó kiegészítőjeként egy 510 átalakító, melynek segítségével bármely szabvány 510 csatlakozóval rendelkező készülékre ráapplikálható. Ha pedig olyan mod készülékkel rendelkezik, melynek szintén 20*1-es a menete, minden további gond és nehézség nélkül ráapplikálhatja a Pelsot, így is tökéletesen fog üzemelni.

A sorozat többi darabja

QZI Pelso dripper QZI Pelso vatelin

A makrolon palást nem a készlet része, az külön vásárolandó meg, ugyanúgy, mint az 510 átalakító!

PRO

  • prémium kidolgozás
  • hatalmas tank űrméret
  • Íz/Gőz/TH
KONTRA

  • beüzemelése nem kezdőknek való
  • menetek néha nem akarnak „egymásra találni”
Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Íz
Gőz
TH
Ár/érték arány

AJÁNLOTT

Hazai műhely remek tankkazánja!

User Rating: 3.03 ( 5 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Snow Wolf 200W TC Box mod

200 gramm feletti tömeg, Temp. Control, fém és üveg. Címszavakban ennyi is lehetne ez a …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?