BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Signet Star

Régóta vártam egy olyan dripkazánt, ahol nem 2-3 bekötési ponttal kell szenvedni. Most kaptam tesztre egy ilyet a vape42 webáruháztól. Annyit elöljáróban, hogy a beüzemelése roppant egyszerű, nincs vele olyan 3-4 kezes munka, mint más kazánoknál, hisz itt minden tekerésre jut 1 pozitív és 1 negatív oszlop.

Technikai paraméterek

  • 22*25mm ( menet és drip tip nélkül )
  • 43g

A doboz tartalma

  • RDA kazán
  • előre tekert üvegszálak
  • csavarhúzó

Beüzemelés

Mint a bevezetőben is írtam, pofonegyszerű. Egyenként minden tekerést bekötünk a saját + és – pontja közé, behúzzuk a vattát, és már gőzölünk is! Nálam 90%-os a hatásfoka, a maradék 10% akkor lenne meg, ha befért volna a tekerés a palásthoz közelebbi oldalra. Sajnos a kazán mérete behatárol bennünket, no de majd egy 28mm-es kazán megoldja ezt a problémát. 😉

0.20 mm -es kanthallal készítettem a tekerést, 1 Ω eredővel. Megfelelően gyors lett, nem volt okom panaszra. A levegőállítása a hasonló kazánoknál megszokott 3 darab lyuk, melyen megfelelő a levegőellátás biztosított.

Ízre, gőzre a készülék bőségesen teljesítette az elvárásaim. Ennyi pénzből ilyen kazánnal akkora gőzt lehet barkácsolni még 50-50 PG-VG levessel is, hogy bárki megirigyelheti. A gyári drip tipjével használva sem forró, kellemesen meleg, soha nem égette a szám. Kívülről kicsit csalóka, nagyon széles ugyanis a drip, de a csatlakozásnál sajnos beszűkül.

PRO

  • egyszerű(bb) beüzemelni, mint tricoil társait
  • bőséges gőzképzés
KONTRA

  • a kazán méretei adta korlátok miatt a tekerés nem fér el a palásthoz közelebbi oldalon

 

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Íz
Gőz
TH
Ár/érték arány

TETSZETT

Ötletes, mégis egyszerű RDA kazán

User Rating: 3.75 ( 2 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?