Eleaf iKiss, Eleaf Kiss Box

Ebben a bemutatóban nem egy mod, de mégcsak nem is VW eszköz került terítékre, hanem egy igazán könnyed, az analógról épp most átszokni vágyó – szerintem – ideális kezdőkészlete, abból is 2 verzió ( vákuumkapcsolós, illetve nyomógombos ), és a hozzájuk külön megvásárolható akku doboz.

Mit tartalmaz a készlet?

 • 220 mAh szabályozott akkumulátor
 • 2.2 Ω integrált patron
 • USB töltő

Méret: 9.2*122mm

Súly: 18g

Az akkumulátor stabilizált, mely ugyanazt az élményt adja az első slukktól egészen merülésig, ez a slukkolások hosszának függvényében változik, de átlagos használattal körülbelül 120-140 slukkra elegendő. Ez egy analóg cigarettát alapul véve azt jelenti, hogy 1 cigaretta 10 slukkjával számítva ez hozzávetőlegesen 12-14 szál cigaretta elszívását tudja helyettesíteni egy töltéssel. Formázásra nincs szükség, a csomagból kivéve azonnal használatba vehető.

Két fajta készülék vásárolható a vape42.hu webáruházban:

 • vákuumkapcsolós, itt nem kell nyomni semmit, a szívás által előidézett nyomáskülönbség fogja beindítani az izzítási folyamatot
 • nyomógombos, itt akkor fog a készülék izzítani, ha a gombot megnyomjuk.
Az akku aktív zsebzárral érkezik (amennyiben  manuális kapcsolós verziót választottuk), így ha izzítani próbálunk, nem fog semmi történni. Nem kell megijedni, nem az akkumulátor a hibás. Nyomjuk meg gyorsan egymás után ötször a gombot, ekkor gyors felvillanásokkal jelzi a LED, hogy bekapcsolt állapotba került. A zsebzár újbóli aktiválásához ugyanezt az eljárást követve ismét ötször gyorsan meg kell nyomni a gombot.

A lemerülést a LED többszöri felvillanásával jelzi az akkumulátor, ekkor annyi a teendőnk, hogy a készülék végére „cuppantjuk” a mágneses töltőt, illetve a másik felén lévő USB csatlakozót a számítógéphez, vagy fali adapterbe csatlakoztatjuk. Hálózati adapter külön vásárolható a shopban, vagy használhatjuk a telefonunk adapterét is szükség esetén. Jó tudni, hogy a készüléket töltés közben is használhatjuk!

Az akkumulátorok kapacitása kb. 300 töltés után érezhetően csökken, ennyi az élettartamuk. Rendelkezik emellett túlizzítás elleni védelemmel, 15 másodperces nyomvatartás után kikapcsol ( csak a manuális kapcsolós modell, a másiknál ilyen véletlen izzítást nem tudunk előidézni ).

A patron üresen érkezik. A feltöltéshez a patron tetején található menetes szipkát tekerjük ki. Ekkor felülről láthatóvá válik benne a levegőcső, amibe még véletlenül sem szabad folyadékot tölteni, mert a szánkban fog kikötni. A palást belső oldala és a levegőcső között csorgassuk be szép lassa a mintegy 0.7-0.8ml folyadékot. Ehhez segítségül egy fecskendőt, vagy egy töltőtűs flaskát hívhatunk. Ha ezzel megvagyunk, tekerjük vissza a szipkát a patronba, és pár percre fektessük el, vagy fordítsuk vissza a csatlakozójára a patront, hogy legyen ideje az üvegszálnak beszívnia a folyadékot. Ha ezzel kész vagyunk, tekerjük rá az akkura, és már használhatjuk is. Ha csökken/romlik az íz év/vagy kevesebb gőzt produkál a készülék, akkor eljött az ideje a patron cseréjének. Átlagos használat mellett ez kb. 2-3 hetente esedékes. Nem nagy mutatvány a patron csere, a videóban erre külön ki is térek.

Újonnan átszokóknak kis segítség a használathoz: Az elektromos cigaretta hatékony szívása a hagyományostól némiképp eltér, de hamar megszokható. Használat közben a gombot nyomva kell tartani, hosszú (5-8 másodperces), nyugodt slukkokkal érjük el a legjobb hatást. A gombot akkor kezdjük nyomni mikor ajkunkhoz emeljük az e-cigit, és a legjobb, ha a slukkolás befejezése előtt fél-egy másodperccel engedjük el. Használat közben a patron alsó részén található levegőző lukat ne fogjuk be az ujjunkkal.

Nálam a teszt alatt a fekete automata, illetve fehér manuális kapcsolós eszköz járt. Ezen kívül kapható még magenta színben (a Kiss Box is).

Ha már Kiss Box:

Technikai adatok

 • 1700 mAh kapacitás
 • 45*14,5*135mm
 • 97 g

A Kiss Boxhoz micro USB kábel jár, melyet számítógépre vagy okostelefonunk hálózati adapterére csatlakoztatva tudjuk a Kiss Boxot tölteni. Ennek visszajelzéséről a Kiss Box oldalán található LED-ek adnak visszajelzést.

Használat

Pattintsuk fel a Kiss Box fedelét és helyezzük be iKiss készülékünket patronnal együtt ( alul legyen az akku, felül a szipka ). A felvillanó fehér LED-ek jelzik, hogy a Kiss Box töltöttsége milyen szintű (1 LED = alacsony, több LED magasabb) és a piros LED jelzi, hogy zajlik a töltés. A piros LED a töltés végeztével kialszik.

PRO

 • egyszerű beüzemelés, karbantartás
 • az iKiss passthrough üzemmódban is használható
 • kompakt méret
 • méretét meghazudtoló gőzmennyiség
KONTRA

 • viszonylag kicsi kapacitás
 • a nálam lévő 2 szipkából az egyik ferde volt
Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Íz
Gőz
TH
Ár/érték arány

TETSZETT

Kicsi készülék, meglepő gőzmennyiséggel

User Rating: 4.77 ( 3 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ruby’s Originals – Vera

A Ruby’s Originals liquidek forgalmazója volt olyan kedves, hogy küldött nekünk egy teljes e-liquid portfóliót. …

Egy megjegyzés

 1. Megvagyok ezzel a termékkel elégedve. Kérdésem az volna, ha elhasználódik a kazán, akkor a honlapon találok hozzá megfelelőt, vagy szigorúan csak az eredeti honlapon található 2,2 ohm-os fej jó bele? Előre is köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?