A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast #054 – Live long and prosper

Spock kapitány távozott sajnos, és még ez volt a legkevésbé vérnyomásemelő hír a héten. Említést teszünk emellett vegyi anyagokról, baromságokról, de még a dakotákról is. Meg sok másról. 2 órában.

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia A szindikátus színre lép Legyél te is szerkesztő

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport
Adásmenet (megkattintható):

 

Leonard Nimoy margójára…

Mese két vegyi anyagról

Egy igazságügyi orvosszakértő szemével

Beszélgetés a fenti témában Hajnal Balázs vendégünkkel

Feminális baromság

A dakoták jól döntöttek

A bullshit generátorok beindultak

Anyagi vonzatok

Na hol vagyunk?

Az arc nélküli vaper újra jelentkezett

Kórházi térítés

Kókuszzsír

Walking Dead, The 100, Banshee: durvulás a köbön

Megint egyszerűbb 50 privát üzenet, mint kitenni egy linket…

Olvasói kérdések

Miklós József

Kering egy levél csoportokban, egy eliquid forgalmazó cég írt a vásárlóknak, miszerint elnézést kérnek de elb.szták a levest. Csípős lett …Oka a benne levő desztillált víz (!!) minőségének a nemmegfelelősége !! Kérdésem : Mit okozhat szerencsétlen desztvíz? Egyáltalán miért teszik bele ?

Somogyi István

Az asztmás mellékszálhoz ami csak meg lett említve : én nem cigiztem, hanem pipáztam, és volt egy nagyon minimális asztmám. Ritkán jött elő, de amikor igen akkor elkezdett viszketni az álam , pici fulladás, köhögés jött rám, és ha elkezdtem köhögni akkor nagyon durván sipolósan vettem a levegőt. Apám asztmás, és ilyenkor az ő általa használt inhalátorból 2 slukk és elmúlt. Tavaly nyáron egy párás nap mikor az élesztő nevű Sör paradicsomban tartottuk a heti pipaklub délutánt (akkor még pipáztam a vapelés mellett) akkor rám jött megint ez a furcsa viszkető érzés amit tudtam hogy fulladás követ majd. Mivel előtte egy ideje nem volt, ezért inhalátor sem volt nálam. Viszont Ecigi igen. Szívtam is pár szép nagy slukkot tüdőre, és el is múlt. Édesapám sem szokott már fulladni mióta ecigizik.

Czigler Ferenc

Szerintetek mi a jövője az integrált patronoknak? Van már gyárilag subohm, dupla kazános, stb., de szerintem ezek a többségnek feleslegesek.

Miklós József

Mi lesz az év nagy dobása? Milyen területen lehet fejlődni ? Vajon lesz-e olyan kazán amit majd nagyon várunk / mint a Kay4; GT2 /

Somogyi István

kedvenc karakterek: the 100, banshee (szerk.: és a Walking Dead)

Zink Jocek

Sziasztok nem nagyon vág a profilotokba ,de van a vape 42-nél Vmod bottom feeder .Kérdésem: hasonló szerkezetek kaphatóak e magyarországon ? Sokat olvastam utána és igazándiból csak ezt az egyet találtam… (véleményt is kérnék ha lehet bár eddig amiket olvastam ill videót néztem az mind dicséri…. )

Lőrincz István

érdeklödnék hogy szerintetek némely e-cigis csoportban, miért marják egymást a vaperek ????????

 

Heti videó

https://www.youtube.com/watch?v=WPkByAkAdZs

 

Kultúra rovat

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #469 – Éljen Noé bárkája

Mindenféle rekordokat döntögetünk, és ahogy eltesszük a fürdőnadrágot, kapjuk is elő a télikabátot… Mondjuk ez …

4 hozzászólás

  1. Az igazságügyi szakértő anyaga teljes terjedelmében bárki számára itt eléthető: https://www.facebook.com/groups/ecigplatform/permalink/644970652274527/ Rövidesen a bírósági határozat is.

  2. Ha már tényleg ennyire “odafigyelnek az egészségünkre”: http://index.hu/belfold/2015/04/17/korhazak_egeszsegugy_adossag_tartozas_kintlevoseg_magyar_allamkincstar_korhazi_adossag_beszallitok_orvostechnika/

    Nem tudom olvastátok e, az előzményeket gondolom igen. Gondolom ne fejtsem ki mit gondolok, ronda egy eset lenne, ha amúgy nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel élnék kedvenc államunkra.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!