Podcast #062 – Tolatunk az Autobahnon

Fifika épp szüretel az adóparadicsomban, de mi nem tétlenkedünk: A dohánygyártók már készülődnek, emellett rengeteg olyan hírrel is szolgálunk, amelyben mindig valami baromságba próbálnak belekötni, vagy a túlszabályozás csapdájába esnek. Kicsit filozofálunk mi a jó egy kezdőnek, mindezt 2 óra 30 perc környéki adásidővel.

fifika_udvozol

Értékelés

Tisztelt hallgatóság, tessék osztani a MOVE-ot és ha van orvos/ápoló/stb. ismerős, dugjátok az orra alá!

https://sciencecig.wordpress.com/2015/04/13/852/

Újdonságképp kiemelten 4 (számunkra) fontos link:

Hírlevél feliratkozás E-cigi Wikipédia A szindikátus színre lép Legyél te is szerkesztő

 

Legújabb cikk a szindikátustól:

E-cigi porlasztók, patronok kezdőknek

Jó szórakozást!

Párásító podcast Facebook csoport

Olvasói kérdések

Kocsis Tamás

Mik várhatóak a megmozduláson? Az egyesület esetleg megkereste az illetékes hatóságot aki szabályoz minket vagy tervben van vagy tudjuk egyáltalán, hogy melyik az a hatóság?

Vaper Dugo

Miert hatalmasodott el a sub őrület olyan szinten hogy mar némelyik kazán gyártó is ilyeneket gyárt ? Miert hiszik az emberek ,hogy az elektromos cigaretta egyet jelent a minel nagyobb gőzfelhö köpködésével ? Ráadásul VV eszkőzön ahol nincs is rá szükség….. Másik kérdés tényleg hiszünk abban , hogy bármit is tehetünk az eu direktiva és a kormány döntése ellen ?

Czigler Ferenc

Subtank/Nautilus/stb. vs GT2 vs Kayfun4 – Szerintetek melyik a legjobb?

Tomán Antal

Ha már itt tartunk… Kérdésként nem tudom megfogalmazni, de a véleményem megcáfolásával kvázi válaszolhatnátok a dologra. Szerintem semmi gond a klónokkal, csak figyelembe kell venni, hogy a kínai tömeggyártás remekével állunk szemben. Kíváncsiskodóknak, tapogatózóknak igenis hasznos, hogy relatív olcsón ki tudnak próbálni valamit. Ha valakinek futja „drága” eszközre, akkor úgysem fog megragadni kizárólag a klónok mellett. Lehet, hogy nem egy eredeti Taifun vagy Kayfun lesz a választott, de akkor is ott lesz a klónok között(felett) egy Pelso, Moon, GP, vagy sorolhatnánk… Ezzel szemben ha egyből bele ugrik valaki egy 30-40ezres kazánba, nem nagyon fog kísérletezni hátha valamelyik klón vagy integrált felül tudja múlni a méreg drága eszközét, és soha nem fogja megtudni mi is tetszene neki igazán.

Heti videó

 

Kultúra rovat

The Americans

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):

Balogh Dávid
Bernárius Róbert
Pifkó Krisztián

 

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #405 – Egészségügyi parazita-fanatikusok

Dócon illegális füvet termesztenek, illetve új kadét szállt fel a fedélzetre. Hamarosan indul egy tematikus …

Egy megjegyzés

  1. Azon gondolkozok, hogy ha már akarunk egy figyelem felhívó demonstrációt, miért nem lehet kipróbálni azt, hogy magunkra, mint egyfajta kisebbségre hivatkozunk? Ha a melegeket, romákat, stb. tiszteletben kell tartani, mert ők a kisebbség és a jogaik, ugye, akkor miért nem játsszuk ki ezt a kártyát magunknak? Amit csinálnak az szimpla diszkrimináció, amire máskor oly nagyon érzékenyek. Ha nem jön be, akkor legalább látszik, mennyire gondolják komolyan a kisebbségek jogainak a tiszteletben tartását. Szerintem komolyan megfontolandó.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?