BREAKING NEWS

Egymilliárd élet

Ezen évszázad végéig egymilliárd ember fog belehalni a dohányzásba.
Van megoldás. Nem tökéletes, de életeket menthet azzal, hogy csökkenti az ártalmakat, amik a dohány elégetésével érnek minket, mert a dohányosok füst helyett gőzzel fogyasztható nikotinhoz jutnak.

Sajnos néhány, igen befolyásos csoportnak ez ellenkezik az érdekeivel és nem akarják, hogy tömegekhez eljusson.

– Óriásvállalatok
– Dohányzásellenes szervezetek
– Dohánygyártó vállalatok
– Országaink kormányai

Nem tetszenek nekünk a félrevezető, megtévesztő kampányok, egyes érdekcsoportok lobbitevékenységei, illetve hogy ezt a felfedezést a szőnyeg alá akarják söpörni. Tennünk kell ellene valamit.

Készítettünk egy dokumentumfilmet.

Csatlakozz hozzánk egy utazásra a világ körül, hogy megtaláljuk az igazságot és kiderítsük: vajon miért tiltanak be vagy korlátoznak egy olyan találmányt, ami ennyire sok életet menthet meg.

AaronBiebert
Aaron Biebert, a rendező (GFN Varsó, 2016)

Ezek a szavak fogadnak minket, ha A Billion Lives oldalára kattintunk a Facebook-on. Az Attention Era Media filmjét a mai napig bezárólag négy országban vetítették, az Egyesült Államokban és Ausztráliában díjat is nyert. A filmben szakemberek, bennfentesek és egyéb prominens személyek is megszólalnak.

 

A Billion Lives új-zélandi bemutatását követően a kormány újragondolta álláspontját és legalizálta a nikotinos utántöltők forgalmazását, valamint nekiálltak kidolgozni egy ésszerű szabályozást is – több évnyi tilalom után.

A Billion Lives üzenete egyértelmű: van az a pénz, aminél az emberi élet kevésbé fontos.

A Billion Lives magyarországi bemutatóján lelkes gőzölők maroknyi csapata dolgozik, hogy hozzánk is eljusson a film. Abba az országba, ahol a hivatalos szervek szlogenje ugyanaz, mint másutt: nem tudunk róla eleget. De valamiért nem is akarnak többet tudni róla. Mintha nem számítana, hogy évente 30 000 magyar életét követeli a dohányzás.

Itt az idő, hogy többet tudjunk.

Ha rendelkezel Facebook fiókkal, 3 millió magyar dohányos nevében is kérünk, hogy kattints az alábbi linkre és nyilvánítsd ki támogatásod a Tetszik gomb megnyomásával. Minden like-kal közelebb kerülünk ahhoz, hogy Magyarországon is kiderüljön, hogyan, kik és miért hazudnak nekünk.

A Billion Lives - Magyar Facebook Oldal
Kattints a képre és „Tetszik”!
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Jó hírek a brit rákkutatóktól

A Cancer Research UK által finanszírozott hosszú távú kutatások egyike került 2017. február 6-án reggel …

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?