BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Podcast #152 – A halhatatlanság varázsa

Nagy levegőt veszünk, és tengeralattjáróra szállunk, ahol persze nem lehet vépelni. Szót ejtünk az akkumulátorok veszélyességéről, hogyan profitálunk a feliratozásból, és jót kacagunk, mert Mujo beleszaladt az április elsejei tréfálkozásba. Mindenkit megkérünk, hogy ne kalózkodjon, majd útjára engedjük az olvasói kérdéseket újra, a halhatatlanságot pedig ipari szinten kimaxoljuk.

Értékelés a podtrac oldalán

Értékeld a podcastet iTunes-ban is!

PodcastiTunesButton

Jó szórakozást!

Adásmenet (megkattintható):

Tengeralattjárón vépelés – BETILTVA
Hogyan sérül meg az akksid
Új igazgató az FDA élén
A Billion Lives magyar felirattal
Halhatatlanság
Torrentek
Semmelweis Egyetem kutatás

Olvasói kérdések

Dovigyel Bálint

Jövőkép? Gondolok itt arra ti milyen helyzetre számítotok 3-6 év múlva? Más országok ahol maradt a webes értékesítés, hogyan küszöbölik ki, hogy kiskorúak ne juthassanak eszközhöz? Bocs, ha volt már.

Bárány Miklós

Milyen lehetőségeink maradnak május 20 után, hogy valaha is változás következzen? Hány évig látszik konzerváltnak a jelenlegi helyzet (május 20 utáni)? Itt most nem a kereskedelmi részre gondolnék leginkább. Hanem úgy összességében. Korlátozások, tilalmak esetleg engedmények…

Horváth Szabolcs

Nemrégiben ültettem epret, áfonya, és málnabokrot, és az jutott eszembe, hogy esetleg permetezném őket nikotinos permettel, de nem szeretnék cigit lefőzni hozzá. A kérdésem, hogy az alaplé használható-e ilyen célra, illetve milyen töménységű folyadékra lenne szükség hozzá.

Video

patreon_ect_podcast

E heti adásunk kiemelt támogatói, köszönjük!

Goór Szilárd
Laczkó Attila
Várkonyi Andor
Nagy Gergely
Dobos Attila
Matók Péter
Dr. Balogh László
MIUI Magyarország
Voczelka Gábor
Ficsor Zoltán
Garamvölgyi Dénes

 

Iratkozz fel iTunesban Iratkozz fel RSS-ben

Akik ezt az egészet elkövették (ABC rendben):
Bernárius Róbert
Ficsor Zoltán
Pifkó Krisztián

A podcast célja, illetve egy kis GyIK IDE KATTINTVA olvasható.

Ha szeretnél a témához hozzászólni, mindössze egy egyszerű regisztráció után várjuk a véleményed! Várjuk továbbá a kérdéseket, téma javaslatokat, amelyeket fel tudunk az elkövetkező adásokban dobni.

patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Podcast #433 – Kockázat alapú adóztatást!

Szokjuk a szemüvegességet, utolért a kor bennünket is... Az angolok konzultálnak, közben alakul a vihar a biliben, jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. A svédek meg... adóval szedik szét a termékeket.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?