BREAKING NEWS
A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Legyél a patrónusunk!

Hosszas ötletelés, gondolkozás, átbeszélt óra után arra a döntésre jutottunk, hogy első körben a podcast csatornánkat átalakítjuk, lehetőséget adva Neked/Nektek ahhoz, hogy anyagilag is támogatni tudjatok bennünket. Ehhez a patreon támogatói rendszerét szemeltük ki. Rengeteg podcaster, youtuber, művész használja, és úgy gondoljuk, hogy az elmúlt majdnem 100 adással a hátunk mögött mi is belevághatunk.

Apropója is van a dolognak, hisz az utóbbi hetekben sajnos nem volt a helyzet magaslatán a Skype sem, illetve többször szenvedtünk technikai problémákkal. Emellett a hétről hétre belefektetett munkát is meg tudjátok így köszönni.

Fontos kiemelni: soha nem volt, és nem is lesz fizetős a podcast! Ez nem kötelező, tehát ha adsz, azt megköszönjük, ha nem támogatsz, akkor sem történik semmi, csináljuk tovább a dolgunkat.

Nyilván sokkal könnyebb, ha nem kell, hogy főjön a fejünk, mert (számunkra az eddig is fizetős) szolgáltatások kompenzációjaként a támogatói adományokból tudjuk egy részét (vagy az egészet) fedezni. Emellett a fejlődésünkhöz is nagyban hozzásegíthet ez, legyen az akár egy új mikrofon, egy új állvány, kábel, szoftver, vagy bármi más, ami idő közben tönkremehet.

Amivel kicsi pluszt próbálunk belevinni, egyfajta prémium szolgáltatásként: azon Patreonok, akik rendszeresen 2$ adománnyal támogatnak bennünket, ők már az adás előtti napon megkapják a weboldalon a Show Notes-t, így előbb értesülnek a soron következő adás témáiról, 5$ adomány felett pedig minimum 1 nappal a publikálás előtt meg tudjátok hallgatni a legújabb epizódokat!

Természetesen több összeg közül lehet választani (akár egyéni összeget is lehet adományozni), ezek megtalálhatóak a lenti gombra kattintva. Mindegyiknél szerettünk volna valami pluszt adni azoknak, akik hozzájárulásukat fejezik ki támogatásukkal.

1$2$5$10$25$
Köszönjük szépen, hogy támogatod a podcast csatornánkat, és ezzel is segíted a munkánkat!
Már az adás előtt átfuthatod az adásmenetet, így fel tudsz készülni miről lesz szó a podcastben.
Feltüntetjük a neved az aktuális Show Notes-ban, mint támogató, illetve az adást is előbb hallgathatod meg.
Értékelve támogatásod meginvitálunk egy 1/2 órás Skype beszélgetésre, ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdéseidre.
Értékelve támogatásod meginvitálunk egy 1 órás Skype beszélgetésre, ahol szívesen válaszolunk a felmerült kérdéseidre.
Párásító podcast – Patreon
Fontos: a támogatás folyamatos, tehát amíg le nem mondja a patrónus, addig az általa felajánlott összeg rendszeresen levonásra kerül a számlájáról havonta.
charliesangels_post

Patreon letöltése telefonra

itunes-logo_web
googleplay_web
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

Ártalomcsökkentés

Ezzel a videóval próbálja az egyesület eloszlatni a téves információk szájról szájra történő továbbadását, így azt javasoljuk ha olyan ismerőssel találkozol, aki bizonytalan, vagy határozottan állítja, hogy márpedi az e-cigaretta károsabb, mint a hagyományos, ne szállj vele harcba, hanem szorítkozz a tényekre, és mutasd meg neki ezt a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?