A podcast mindenki számára elérhető, de ehhez szükség van minél több olvasónk támogatására. Legyél te is rendszeres támogatónk ide kattintva!


Orochi klón

Rögtön az elején megtetszett a készülék gázelvezetőjének kikézése, a gombzár, és az, hogy egy 18350-es csövet is kapunk hozzá. Nézzük meg közelebbről!

A készlet tartalma

  • Orochi klón 18650
  • 18350-es cső

Méretek

  • 18650 konfigban 22*94 mm, 97 g
  • 18350 konfigban 22*60 mm, 80 g

A készülék teste rozsdamentes acél, a felső csatlakozója pedig réz.A gázelvezető furatok itt inkább már gázelvezető bemarások, nagyon gusztusosan megoldva. A sárkánymotívum engem nem ragadott magával, de ízlések és pofonok.

Érdekes megoldással a talpkapcsolónál található zsebzár fordított menetes ugyan, de egy rugó ellen dolgozva először le kell pár millimétert húzni, csak utána kell elfordítani. A felső 510 csatlakozónál igazán tetszett az önbeálló középérintkező, mely egy delrin gyűrűben csúszott el hosszanti irányban, a kazán betekerésének hatására. Így elérhető, hogy teljesen ráüljön a kazán a mod készülékre, és az alsó 510 érintkező mégis tökéletes kapcsolatot létesítsen tekergetés nélkül. Ha másik kazánt tekerünk rá, nincs más dolgunk, mint beállítás előtt visszatolni a középérintkezőt.

Apró mínusz: mivel nincs bemarás a felső 510 csatlakozónál, így alsó levegőzésű kazánnal nem fogjuk tudni használni sajnos…

A beállítás után már csak az akkut kell behelyezni a testbe, és a kazánt az 510 csatlakozóval rácsavarni. Ha ilyenkor nincs kontakt, vagy nem tudjuk teljesen betekerni a készülékbe a csatlakozót, vegyük le a fejet, és a belső menetes érintkezőn állítsunk, míg meg nem lesz a tökéletes kapcsolat. Ebben a megoldásban csak az nem tetszik, hogy ismerem magam, a 4. próbálkozás után nem szórakozik senki, kicsit jobban meghúzza, hogy jó legyen. Jó is lesz, de ezzel az akkut fogja kissé meggyötörni az érintkező. Akku cserénél, ha nem pontosan ugyanolyan hosszúságú cellára cseréljük, erre szintén érdemes figyelni!

Kizárólag flat top akkumulátorokkal tudjuk a készüléket használni!

A készülék egyébként roppant jól használható, még Kayfunnal, vagy Taifun GT-vel sem izzított, ha zsebzár nélkül tettem az asztalra. Azt viszont megfigyeltem, hogy az illesztési hézagoknak “köszönhetően” kissé billegett ilyenkor. 22 mm-es kazánokkal nagyon patentul néz ki, és alacsony ellenálláson használva sem melegszik jobban az átlagosnál.

PRO

  • 2 cső a készletben
  • ötletes megoldás a zsebzárnál
  • az 510-es önbeálló érintkező használata egyszerű
  • 18350 módban roppant kompakt méret
  • gázelvezető kiképzése
KONTRA

  • alsó levegőzésű kazánokkal nem használható
  • zsebzár nélkül asztalra téve billeg

 

Tetszett az értékelés? Szeretnéd, ha lenne még sok-sok hasonló? Csatlakozz a YouTube csatornához, Facebook profilhoz, vagy iratkozz fel a Twitter csatornára, hogy első kézből értesülj az új videókról! Szeretnéd, ha a Te készülékedről is készülne hasonló videó?

Vedd fel velem a kapcsolatot

Értékelés

Kidolgozás
Szerelhetőség
Ár/érték arány

TETSZETT

2 in 1. Minkét felállásban roppant jól használható

User Rating: 3.96 ( 5 votes)
patreon_below_ad

Ez is érdekelhet

SXK Nebula Zero mini

Mindig megörülök, amikor zsebbarát modot tesztelhetek. Ilyen volt az IPV D2 is, most pedig a …

6 hozzászólás

  1. Sziasztok!
    Én kedden kaptam kézhez ezt a csodát!
    Mikor kibontottam csak néztem, hogy ebben hogy fér el egy 18650-es cella és csak csodálkoztam!
    Nagyon jó megjelenésű MOD készülék és elnyerte a tetszésemet!

    Ajánlom mindenkinek a figyelmébe!
    Egyetértek a videóban elhangzottakkal már vártam mikor lesz róla teszt!

    Üdvötlettel!
    Zoli

  2. Hát nekem nincs 18350-es aksim csak két 18650-es és nekem így is tetszik! 🙂
    The Rocket 2.1-el igazán jól mutat 🙂

  3. Igen igaz, mert teljesen eltűnik a kezedben!
    Ninja Vape-re tökéletes 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will receive an email when your question will be answered.

+ = Verify Human or Spambot ?

Hűséges Hallgatók Figyelem!

Ha a kedvenc podcastunkat hallgatod, márpedig igen (hisz itt vagy), és úgy érzed, hogy “Végre egy podcast, ahol azzal foglalkoznak a srácok, ami engem érdekel!”, akkor itt az idő, hogy csatlakozz a Patreon különítményünkhöz! Segíts nekünk fedezni az előfizetésekre és a mikrofonokra költött pénzt, hogy életben tartsuk a show-t! 🎙️☕

Ne aggódj: ha nem tudsz támogatni bennünket, a podcast továbbra is ingyenes marad, mint egy baráti ölelés! 💚 Viszont ha támogatsz minket, exkluzív tartalmakkal háláljuk meg, mint például az élő podcast felvétel, ahol bepillantást nyerhetsz a furcsa podcast-készítői rituáléinkba, vagy adások után kötetlen beszélgetés keretében folytathatjuk egymás között! 🤫
Szóval, ha úgy érzed, hogy a világ boldogabb hely lenne egy kis extra podcast-tartalommal, akkor csatlakozz a Patreon-hoz és légy része a küldetésnek! 🌟
Köszönjük, hogy velünk vagy, még akkor is, ha csak a fülhallgatódon keresztül hallgatsz bennünket, és néha elmosolyodsz az adást hallgatva!

Subscribe NOW and get our interactive tutorial!

Sed ut perspiciatis unde omnis iste atus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem

Thank you for sending!

We already sent you
link
to interactive tutorial

Please check your email!