Adások

Kereskedők figyelem!

Tesztekhez keresünk felajánlásokat/felajánlókat!

Amennyiben szeretnéd, hogy videót készítsünk készülékedről, kazánodról, liquidedről, és elfogadod, hogy az értékelést nem tudod befolyásolni (ergo elég tökös vagy ahhoz, hogy bevállald, ha nem tetszik nekünk a terméked), keress meg bennünket ide kattintva.

KAPCSOLAT

Amennyiben a készüléket/liquidet/bármi mást felajánlod (nem tartasz rá igényt a teszt végén), úgy azt természetesen egy későbbi adásban kisorsoljuk, ahogy eddig minden esetben tettük (plusz reklámérték ugyeugye? 😉 ). Annyit ajánlunk fel ezért pluszban, hogy az értékelő résznél megjelenítünk egy MEGVÁSÁROLOM/MEGVESZEM gombot, mely az általad adott linkre mutatva egyből a webáruházadhoz tudja vinni az olvasókat (ahogy lent is láthatod).

 

 

megveszem

 

Kalandra (és tesztre) fel, várjuk a felajánlásokat (a válogatás jogát fenntartjuk)!

Olvasók figyelmébe: nyaggassátok kedvenc kereskedőiteket, mutassátok meg nekik ezt a bejegyzést, mert ha nincs kérés, nincs nyomás, ők sem érzik úgy, hogy szükség van erre!

 

Ha nem érkezik egy sem, az azt jelenti nyilván, hogy mindenkinek nagyon szalad a szekér, és/vagy félnek attól, hogy megállja a tesztben is a helyét a termék. 😀

Ez is érdekelhet

Vienna Vape Show 2016

Nemrégiben rátaláltunk egy, a közelünkben megrendezésre kerülő Vape Show-ra, így evidens volt, hogy ellátogatunk, és megpróbáljuk …

Vélemény, hozzászólás?

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

E-mail értesítést küldünk, ha a tudásbázis megválaszolásra/frissítésre került!

+ = Ember vagy, vagy spambot?

Kövess!

Bezárás feliratkozás nélkül

Köszönjük!