BREAKING NEWS
ios app

VariVolt és VariWatt

A cikksorozat egy előző részében érintőleg foglalkoztunk már a VariVolt (azaz VV) és VariWatt (azaz VW) modokkal. Megismerkedtünk pár típussal, de mélyebben nem mentünk bele a lelki világukba. A kiindulás ugye az volt, hogy a kazánok sokszínűségével, a termékpaletta bővülésével egyre inkább változtak a felhasználók vape-elési szokásai is. Ami régen átlagos volt, az mára már kiment a divatból, a trendeket figyelve a 4-5 évvel ezelőtt használt porlasztó ellenállások a mai napra idejétmúltakká váltak (sajnos), és mindenki igen tág ellenállástartományok között használja a készülékét. Itt jött képbe, hogy szükségessé vált az olyan szabályozott készülékek térnyerése, melyeknél az elsőtől az utolsó slukkig szabályozott, állandó feszültség mellett élvezhettük új hobbinkat, és szabályozhattuk saját szájízünk szerint a feszültséget. Ennek volt itthoni “olcsó” hírnöke a Lavatube vagy a Smoke Vmax például, és amerikai nagytestvérük, a Provari. Itt már állítani tudtuk a feszültséget, így nem okozott gondot különböző ellenállású porlasztók használata, elég volt a feszültséget szabályozni, és ugyanazt az élményt kaptuk egy 1.5Ω ellenállású porlasztóval, mint egy 2,4Ω ellenállású testvérével.

A bejegyzés további tartalmához jelentkezz be!

Szerző: Charlie

Aktív vaper, a MOD-ok, tankkazánok és hatalmas gőzök szerelmese. Aktívan készíti 2 másik harcostársával a Párásító podcast című rádiónovellát. Szabadidejében (amiből nem sok van) erős autókat bámul, videókat vág, és végeláthatatlan kütyübuzériáját próbálja kielégíteni.

Ez is érdekelhet

Mi az a mod készülék?

Az elektromos cigaretta gyerekkorában, avagy jó 5-6 évvel ezelőtt szinte általános volt a cigaretta formára …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

Nem találtál választ? Tedd fel a kérdésed!

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?